Naslovna VESTI MAČKE ŽIVOTNA POBEDA: Maca iz kante za smeće postaje nacionalni šampion Hrvatske!

ŽIVOTNA POBEDA: Maca iz kante za smeće postaje nacionalni šampion Hrvatske!

0
Maca iz kante petface

O njoj sada i kroz smeh govore – maca iz kante za smeće! Jer, iza Mac Jacka je ružna prošlost koja mu je pomogla da vrlo verovatno dobije titulu nacionalnog pobednika Hrvatske za 2016. godinu!

Naime, kako prenosi portal index.hr, Savez felinoloških društava Hrvatske, na izložbama koje su najavljene za 4. i 5. mart,  ovu domaću mačku proglasiće nacionalnim pobednikom za 2016. godinu. Zaslužila je to zahvaljujući uspesima na međunarodnim izložbama, održanim tokom prošle godine!

Maca iz kante petface

Iako je uvreženo mišljenje da su na izložbama mačaka titule najlepših rezervisane isključivo za rasne mačke, primer domaće mačke Mac Jacka dokazuje suprotno.

HRVATSKA NA NOGAMA: „Oporezujte one koji KUPUJU, a ne UDOMLJAVAJU pse“!

Ovaj lepotan je na svet došao u junu 2015. godine, kada su ga bivši vlasnici bacili u kantu za smeće na benzinskoj pumpi. Maca iz kante je imala sreće, jer ju je tada sasvim slučajno pronašla veterinarka Tamara Stipetić.

Maca iz kante petface

Šokantan snimak iz Hrvatske: Mučenje teleta i krave uz reči: „Moraju biti u kondiciji“!

Ona je spasila macu, udomila je i nazvala je Mac Jack. Kada je stasao, Mac Jack je počeo da ide na izložbe. Gde god bi se pojavila, osvajala je sudije i posetitelje, pa je redovno pobeđivala u svojoj kategoriji. Tako je stekla laskavu titulu nacionalnog šampiona!

Maca iz kante petface

Izrazito miroljubive prirode Mac Jack ili Mrrrrr, kako je od milja zove vlasnica, osim što glasno komunicira predenjem, voli ljude kao i druge životinje, pa trenutno idilično živi u okolini Zagreba sa tri psa, jednim mačkom i nekoliko ježeva.

Izvor, Foto: index.hr

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMALI DORĆOLCI: Deca postavila plakat – „Kesu u ruke, kaku u kantu“!
Sledeći tekstDOĐEŠ, UKRADEŠ I ODEŠ: Ukradena JOŠ JEDNA kućica za pse u Starom gradu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime