Naslovna Slajder vesti MACA MAKA kao mače jedva preživela napad pasa a pogledajte je sad!...

MACA MAKA kao mače jedva preživela napad pasa a pogledajte je sad! (VIDEO)

0
maca maka

Ko je imao mačku veoma dobro zna koliko su one posebna bića. Bez obzira da li ih prati neka posebna priča ili ne, mace su ljubimci koji će vam pružiti pregršt ljubavi, maženja i nežnosti. Čak i ulične mace, o kojima neko brine veoma su umiljate i divne prema svima koje poznaju. Jedna ulična maca, koja se trenutno zove Maka, svoj život počela je sa svojom mamom i ostatkom legla na ulici.

A onda se desilo da su celu porodicu napali ulični psi u borbi oko hrane. Požrtvovana mama maca hrabro je odbranila svoje mačiće, ali nažalost izgubila je bitku i podlegla povredama koje je zadobila u uličnoj tuči. Dobri ljudi iz zgrade oko koje je ovo leglo živelo, spaslo je mačiće. Tri mačeta su udomljena a maca Maka je ostala u kućici ispred zgrade. Maja Ladolež, koja nam je i poslala priču o Maki, hranila je ovu macu određeno vreme a onda je uvidela da se Maka sklanja, ne jede i gubi na kilaži. To je naravno bio signal da je odvede kod veterinara.

maca maka

Na veterinarskom pregledu utvrđeno je da maca Maka ima staru povredu, najverovatnije još od one tuče u kojoj je izgubila mamu. Naime, ova maca ima suženu karlicu i zbog toga mora da jede samo mekanu hranu. Sve ostalo sa ovom divnicom je sasvim u redu. Nakon pregleda kod veterinara, Maku je uzela jedna komšinica dok se ne oporavi i bude spremna za novi dom. S obzirom da svi u komšiluku imaju više ljubimaca, Maki treba stalan dom.

EKSTREMNI SLUČAJ SOCIJALNOG DISTANCIRANJA? – Mačka zarobljena na visokom drvetu

MAČKA ZAVRŠILA U „SAMICI“: Ova mačka je nepopravljivi begunac

Prema Majinim rečima, ova maca je divna, umiljata, obožava ljude. Ima divan stav kakav je tipičan samo za ponosite mačke i jedva čeka svoju porodicu. Pomozite nam da pronađemo Maki nov dom, jer posle nedaća koje su je snašle, to je upravo ono što ova mačka i zaslužuje.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.

Autor: Petface.net; Foto: Maja Ladolež.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEKADA PAS SA LANCA, danas joj je potrebna pomoć! (VIDEO)
Sledeći tekstGLADNI LEOPARD NAPAO DVA ČOVEKA U CENTRU GRADA! – Pogledajte ko ih je SPASAO! (Video)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime