Naslovna VESTI MAČKE NAJTUŽNIJA PRIČA DANA: Baka je otišla u dom za stare i mora...

NAJTUŽNIJA PRIČA DANA: Baka je otišla u dom za stare i mora se rastati od mace Mice!

0
Maca Mica petface

Maca Mica je najbolja drugarica jedne bake iz Beograda. Bile su nerazdvojne godinama, čak i u trenutku kada je baka smeštena u dom za stare. Pre sedam meseci. Tada je baka svoju trogodišnju drugaricu Micu doslovno prošvercovala u torbi, jer nije želela da se odvoji od nje.

PRIČA UZ KOJU PLAČE POLA SRBIJE: pas Grujica i deka Predrag morali su se rastati, odlukom JEDNOG čoveka!

-Njih dve su mnogo vezane. Dok sam pričala sa bakom, maca joj se popela u krilo, pa uz grudi i šapicama joj okretala bradu da gleda u nju, Micu, a ne da priča sa mnom. U početku je bila tajna da baka ima mačku u sobi, ali sada je stiglo upozorenje da baka reši pitanje mačke, jer nije dozvoljeno držanje životinja, napisala je jedna devojka na Facebook-u.

Maca Mica petface

Iako će baki mnogo biti teško da se odvoji od svoje ljubimice, suočena je sa svojom novom stvarnošću i rešena je da nađe njenoj Mici novi dom. I to ne samo zbog propisa, jer je svesna svoje starosti i mogućnosti d amožda sutra iz doma ode u bolnicu. A gde će tada maca Mica?

PRIČA PUNA EMOCIJA: „Nala je naš najbolji prijatelj, ali moramo se rastati“!

-Baka samo moli da nađemo nekog ko će da je voli isto kao što je voli ona, ko će da joj priča i da je mazi, jer je na to navikla. Ako bi se takav neko našao, kaže baka da bi joj samoća lakše pala. Mica je sterilisana, naviknuta na posip, veoma negovana, mila, mirna, ali spremna i da se poigra. Nalazi se u Beogradu. Ako mislite da možete da joj pružite ljubav, kakvu je imala do sada, javite se Dragani na broj telefona 060/ 031 3003, piše na kraju ovog teksta.

Molimo sve, šerujte ovu priču, kako bi dobila koliko toliko srećan kraj – po obe!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPsi i mačke koji su UNIŠTILI novogodišnje i božićne praznike
Sledeći tekstAVANTURISTI: Mačak, pas i vlasnica UŽIVAJU u pustolovinama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime