Naslovna VESTI MAČKE MAČAK MRGUD: Svi se zaljube kad ga vide, a da li to...

MAČAK MRGUD: Svi se zaljube kad ga vide, a da li to možete i vi?

0
macak mrgud petface

Saul je pronađen sredinom oktobra kako luta duž ulica Londona na kiši, vidno povređen i trebala mu je pomoć. Čovek ga je primetio i brzo je stupio u kontakt sa RSPCA-om koji je poslao službenika za zbrinjavanje životinja da bi spasao Saula i odveo ga veterinaru.

-Bio je u izuzetno lošem stanju i curila mu je tečnost iz očiju i nosa. Verovatno je bio povređen usled nezgode u saobraćaju, jer je imao povrede oka, vilice i zuba, rekla je Karolina Alen iz RSPCA u Londonu.

PROČITAJTE I: 

NAĐENA JE MEĐU ČOPOROM PASA, mala, ali sa velikim zdravstvenim problemima! (VIDEO)

Saul je bio veoma bolestan, izgledao je izmoreno i pretučeno kada je stigao u bolnicu, a prvo što je bilo na umu svakome ko ga je video, jeste lečenje što je pre moguće. Dok se osoblje brinulo za Saula i on se počeo oporavljati, uočili su nešto jedinstveno kod njega.

macak mrgud petface

Bez obzira kakvog je raspoloženja ili kako se oseća, Saul pravi najsmešnije face koje su ljudi ikada videli.

Osoblje u veterinarskoj ambulanti nije sigurno da li je takvo Saulovo lice nastalo zbog povreda ili je takav rođen, bez obzira, jasno je da je njegov izraz lica veoma sladak. Pošto su svi bolje upoznali Saula, otkrili su da je najslađi i najviše prijateljski nastrojen mačak, ali to nikada ne biste mogli da predvidite na osnovu njegovog lica.

Bez obzira da li mu se neko sviđa i da li sedi sa svojim prijateljima, ova maca ne skida mrki pogled sa svog lica. Ponekad voli i da isplazi jezik prema ljudima.

PROČITAJTE I:

Veličanstvena mein kun mačka na Instagramu ima preko 100 HILJADA PRATILACA – POGLEDAJTE ZAŠTO! (FOTO)

-Uprkos njegovoj konstantnoj ljutitoj faci, Saul je zapravo sladak i dobar mačak. Odlično se oporavlja od povreda i nadamo se da će uskoro biti spreman da se preseli u sklonište kako bi mu počeli tražiti dom, rekla je Alen.

Svi su se u klinici brzo zaljubil u Saula i njegov jedinstven izgled. Kada se bude oporavio u potpunosti i kada mu se počne tražiti dom sigurno neće proći mnogo vremena dok ga neko ne usvoji.

macak mrgud petface

-Sigurni smo da će se neko zaljubiti u ovu divnu macu, zaključila je Alen.

Ovaj „opasan“ mačak traži sebi dom, a pošto se svi zaljubljuju u njega na prvi pogled to neće biti teško.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstEvo zašto NIKAD ne treba da kupite pitbula – i ne, ne šalimo se!
Sledeći tekstPAŽNJA OTROV U PARKU: Neko je postavio otrov mačkama u parku!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime