Naslovna VESTI MAČKE MAČAK NOVINAR: Maks svakodnevno donosi svojoj porodici novine, na malo ilegalan način!...

MAČAK NOVINAR: Maks svakodnevno donosi svojoj porodici novine, na malo ilegalan način! (VIDEO)

0
macak novinar petface

Krađa nikako nije dobra, osim ako to ne radi vaša mačka. U tom slučaju je sve savršeno normalno. Svi znamo da mačke vole da tu i tamo nešto otuđe, posebno hranu, s vremena na vreme. Da li je to pileće krilce ili škampi koji su bili odloženi u pregrade frižidera nije ni bitno.

Mačke neretko dele sve što ulove, na ovaj ili ona način sa svojim vlasnicima. I dok druge mačke donose miševe ili slično, ovaj mačak, Maks, svojim vlasnicima donosi vesti. Maks je desetogodišnji dečak iz Vainuiomata, Novi Zeland.

PROČITAJTE I:

Mama je uključila baby monitor i videla PRESLATKU SCENU!

-Dobili smo ga iz prodavnice za kućne ljubimce koja je zatvorena, ali mačići su pronađeni u gepeku, tako da kada smo ga doveli bio je prilično divlji. Provela sam dve nedelje sedeći sa njim u svojoj spavaćoj sobi pokušavajući da ga naviknem na ljude, rekla je Jade Jeferson vlasnica mačke.

macak novinar petface

Maksova vlasnica je rekla da su te novine dostavljane nekoliko puta nedeljno. Međutim, niko se nije nadao da je baš Maks taj novinar ili dostavljač koji donosi novine.

Nakon što je primetila tragove, Jade je počela sumnjati u svoju mačku Maksa.

Jednog utorka, Jade je bila kući i njen sin ju je pozvao da pogleda kroz prozor. Konačno, lopov je uhvaćen u akciji. Maksova vlasnica i njen sin su ga gledali kako hoda iz dvorišta njihovih suseda s novinama u ustima.

Ovaj mačak zaista zna kako da njegova porodica bude uvek obaveštena i u toku sa dešavanjima u zemlji i svetu. Oni nikada neće zaostajati za nekom informacijom i uvek će znati šta se oko njih događa, što nije slučaj sa komšijama kojima novine stalno ispred kuće nestaju.

Šta vama vaša maca donosi na poklon?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDENIS JE PONOS SVIH: Pogledajte kako je spasio kujicu Leu iz ledene reke Vuke!
Sledeći tekstBRAVO ZA OVU ZEMLJU: Čovek pronašao spomenik u parku iz 1882. godine, a pogledajte KO JE SAHRANJEN POD NJIM!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime