Naslovna VESTI MAČKE MAČE JE MOTIVACIJA DANA: Preživelo je nemoguće, IMALO JE OPEKOTINE TREĆEG STEPENA!...

MAČE JE MOTIVACIJA DANA: Preživelo je nemoguće, IMALO JE OPEKOTINE TREĆEG STEPENA! (VIDEO)

0
mače je motivacija dana petface

Narančasti mačić spašen iz požara, zapanjio je ljude oko sebe svojom neverovatnom željom za životom. Ovu malu lutalicu, prošle godine, pronašli su vatrogasci nakon što su ugasili požar u jednoj garaži, u Ontariju, u Kanadi. Mačić star svega pet nedelja, brzo je odveden u bolnicu za ljubimce (Walden Animal Hospital), gde su otkrili da na glavi i leđima ima opekotine trećeg stepena, Index.hr.

Veterinarski tim odmah je započeo lečenje. Pažljivo su mu očistili rane, zavili ga i stalno su ga pazili. Usprkos svemu kroz što je prošao, mačić je bio toliko zahvalan što su mu pomogli i se vezao za osoblje.

Mačiću, kojeg su nazvali Dobby, nisu smetali zavoji koje je nosio na šapama i bio je zaista hrabar svaki put kad bi mu previjali rane. 

PROČITAJTE I:

Pitanje koje muči sve vlasnike: DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?

DA LI SU OVO ŠTENCI ILI NE: Pronašao kutiju sa napuštenim štencima – ili zapravo ne!?

TAJNA VREMENSKE KAPSULE: Čovek otvorio 120 godina staru vremensku kapsulu i u njoj našao ovo! (VIDEO)

Rob Maguire naišao je na Dobbyjevu priču na društvenim mrežama. Pogodile su ga fotografije mačića jer je mogao videti bol u njegovim očima. Kada se našao u blizini bolnice, kontaktirao ih je kako bi posetio to maleno čudo.

-Odmah smo se povezali. On je bio celi zavijen u zavoje, ali sve što je želio je igrati se. Dobby se uporno pokušavao popeti na moju ruku, a iskreno, ni ja ga nisam želio ostaviti. Pogledali smo se nekoliko puta i potpuno mi je otopio srce. Osećao sam se kao da ga znam oduvijek, rekao je Rob, za Love Meow.

Čovek i mačka

Nastavio je online pratiti Dobbyjev napredak  i nikada nije prestao misliti na njega. Znao je da će se vratiti po njega jednog dana. Dobby je zadobio teđe povrede šapica, no i dalje je bio hrabar. Kada su skinuli sve zavoje, odmah je ustao i počeo trčati po sobi, igrao se s igračkama kao da se ništa nije dogodilo.

“Bili smo zabrinuti da bi ga bol u zglobovima mogao sprečiti da koristi svoju šapu. Potpuno nas je razuverio”, napisali su na službenom Facebook profilu bolnice.

Kada je Dobby napokon postao spreman pronaći novi dom, pojavilo se poznato lice, Rob Maguire, stari prijatelj, došao ga je udomiti. Dobby je bio oduševljen što napušta bolnicu i što ide u svoj novi dom. Robova mačka Norisle odmah je prihvatila Dobbyja, pregledala mu rane, sela i počela presti. Rob smatra da je Dobby rođeni alfa, igra se sa svim mačkama u kući i sa svakom ima posebnu vezu.

-Voli kada je uključen u sve što se događa u kući. Pričam mu i on dosta toga razume. On je jako hrabar mačak, pogotovo kada treba popiti lek. Sve što trebam napraviti jest reći mu da popije i on to odmah napravi. Dobby sada ima deset meseci i najsrećniji je mačak na planetu. Činjenica da je preživio je sama po sebi čudo. On ne dopušta da ga ozljede sputavaju i fokusiran je isključivo na zabavu, rekao je Rob za kraj.

Kakva motivacija dana!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.