Naslovna VESTI MAČKE Divni čovek spasava život mačeta sa jednim okom

Divni čovek spasava život mačeta sa jednim okom

0

Ovo je priča o humanom gospodinu Avahitu koji je spasio mače sa jednim okom i nazvao je Godo. Sredinom decembra, ovaj divan čovek je naišao na mače sa samo jednim okom koje je bilo u užasnom stanju i odlučio je da ga odvede odmah kod veterinara na pregled i oporavak.

Nakon pregleda je, nažalost, utvrđeno da je Godo u potpunosti slepa, a heroj naše priče je rekao da želi da pomogne sa plaćanjem računa za oporavak. Veterinari su rekli da će oko vremenom samo ispasti ali i da može da se ukloni hirurškim putem. Zajedno sa gospodinom Avahitom su odlučili da maloj pacijenkinji daju lek kako bi se smanjilo zapaljenje, ali to nije dalo nikakav efekat jer je Godo prekasno pronađena.

Pročitajte još: Problem suvog oka kod mačaka

Sledećih nekoliko dana je problem počeo da se pogoršava i bilo je potrebno brzo se odlučiti šta dalje uraditi. Infekcija koja se razvila je bila toliko opasna, da je mogla da dovede i do smrti. Veterinari su se odlučili na hitnu hiruršku intervenciju, a novi vlasnik je s nestrpljenjem čekao ishod.

Pročitajte još: Saveti kako da sačuvate zube vaše mačke zdravim

Na svu sreću, operacija je prošla dobro i mače se sada veoma dobro oporavlja. Nedugo posle intervencije Godo je sve srećnija i razigranija. U ovom trenutku ima dva kilograma i ne može biti srećnija. Jer Godo je sada uz svog heroja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.