Naslovna VESTI MAČKE Ovo mače je udomljeno i od tada ono ne prestaje da se...

Ovo mače je udomljeno i od tada ono ne prestaje da se smeje!

2
mače se smeje petface

mače se smeje: Znate onaj osećaj kada ste srećni i kada se smejete bez posebnog razloga, prosto zato što ste živi, što imate nekoga ko vas voli, što imate slobodu da se radite šta god vam se prohte. Ukoliko ne znate, ili ste možda zaboravili, ova priča je definitivno pisana za vas, da vas podseti koliko je život lep i čudesan.

Pročitajte još: Umesto kazne za parkiranje, dobio mače Saru!

Da krenemo redom – Rej je mače koje je napušteno od rođenja, pa je kao takvo smešteno u jedno prihvatilište da čeka nekoga ko će se umilostiviti da mu pruži dom. Srećom, ova mališnaka nije morala dugo da boravi u tom prihvatilištu:

Nisam tražila mače ni na koji način, jer već imamo dva mačeta u kući. Ipak, po povratku sa posla, osetila sam snažan nagon da svratim u lokalno prihvatilište i kada sam ugledala Rej, ona me je potpuno obuzela. Nazvana je po zvezdi iz novog filma Ratovi zvezda i ona je moj mali zrak (engl. Rey) Sunca, priča njena vlasnica.

mače se smeje petface

Ona je dodala je ovo mače izletelo pred nju i da je svojim mjukanjem prosto molilo da bude udomljeno. Tada pred ovom ženom više nije bilo dilema da će njena mačija ekipa dobiti još jednog člana:

Od kada Rej došla u naš dom, sve je prosto savršeno. Ona je veoma umiljata i razigrana, a njeni stariji brat i sestra su je potpuno razmazili. Oni uživaju da se igraju sa njom. I što je najvažnije ona ne prestaje da se smeška od kada je sa nama.

Pročitajte još: DIVNOOO: Mačka usvojila odbačeno mače!

Da ovo nasmejano mače nije došlo slučajno u ovaj dom, govori i podatak da je Rej rođena na dan kada su se njeni vlasnici venčali. Savršeno zar ne?!

mače se smeje petface
Ovo mače se smeje čak i dok dremka.

Smejte se i vi svakog dana i obavezno nekom izmamite osmeh! 😀

 

 

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.