Naslovna VESTI MAČKE OSTALE SU SAME NAKON SMRTI VLASNICE: Mace traže siguran i topao dom!

OSTALE SU SAME NAKON SMRTI VLASNICE: Mace traže siguran i topao dom!

0

Njihova vlasnica je preminula nedavno. I to je bio veliki šok kako za porodicu tako i za njene mace, koje su nakon iznenadne smrti vlasnice ostale same, bez igde ikoga.

Nažalost, vlasnici stana nisu želeli da preuzmu brigu o njima, nisu ih interesovali uopšte, čak su ih izbacili na terasu puna tri dana! Tuga!

KUJICA JE ODANO I NEMAŠTINU DELILA SA SVOJOM BAKICOM: Nakon par dana od bakine smrti više je niko nije video – otišla je za njom.

FOTOGRAFIJA KOJA STEŽE SRCE: Sva ljubav i briga jedne majke prikazane su na njoj!

Komšinica žene koja je preminula pozvana je u pomoć oko udomljavanja ovih predivnih dušica! Vesna im od prvog dana gotovo svakodnevno traži dom u kojem će nastaviti život na kakav su navikli. Uz njen apel na društvenim mrežama, macama se našao privremeni smeštaj do septembra. U pitanju su 3 ženke i 2 mužjaka.

– Jedna najmlađa ženka Maša sa oftamološkim problemom je operisana, odstranjeno je jedno oko, drugo oko operisano kako bi mogla da vidi bar 70%, sterilisana. Za nju se naslo rešenje i bice usvojena uskoro.  Druga maca Belka je polupersijska, 4 godine stara je takođe rezervisana. Milica, stara 18 godina, sterilisana, vakcinisana, do sada nije dobila upit ni jedan za dom. Mužijaci: Žile, star 5 godina, kastriran, vakcinisan(krem-žuto krzno), veoma teško je podneo ovu situaciju. Peki, strar 4 godine, oftamološki problem koji treba da se rešava za koji dan, drugo oko potpuno zdravo, uplašen i uz stariju macu Milicu se jedva opustio.

Gospođa Vesna moli sve da pomognu i da se njih troje udome. Kako kaže, naučeni su na stan, predobri i preumiljati. Zaslužuju drugu šansu! Udomila bi ih ona ali već ima svoje ljubimce i gotovo da je kuća puna.

Macama ističe privremeni smeštaj do 10. 09. Vesna se unapred zahvaljuje svima!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSPREČENO KRIJUMČARENJE 8 POMERANACA! Šverc pasa svakodnevno raste!
Sledeći tekstSTOTINE LJUBIMACA EVAKUISANO IZ SKLONIŠTA dok se uragan Lora približava obali zaliva!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime