Naslovna VESTI MAČKE Umesto kazne za parkiranje, dobio mače Saru!

Umesto kazne za parkiranje, dobio mače Saru!

2
mače petface

Ukoliko bi vam neko ponudio da umesto kazne za nepropisno parkiranje udomite mače, kako biste reagovali? Ovo za jednog Holanđanina nije bila novogodišnja šala!

Naime, pošto se nepropisno parkirao u Poznanju, u centralnoj Poljskoj, jedan Holanđanin je dobio novčanu kaznu. Prema proceduri morao je da ode u navedenu policijsku stanicu i izmiri svoj dug.

Baš u to vreme, jedno mače je igrom slučaja završilo u istoj toj policijskoj stanici. Naime, dečica iz kraja su pozvala u pomoć policajca, jer us primetila na ulici napušteno mače. Iako je to posao za azile za napuštene pse i mačke, policajci su zbog dece pristali da sa za mače pobrinu i predaju ga u azil.

Pročitajte još:
SVI MOŽEMO: Njih dve su sestre bliznakinje, slepe su i upravo su UDOMILE PSA!

Baš u tom trenutku desio se susret mačeta i Holanđanina sa početka priče koji se u istoj policijskoj stanici našao zbog kazne za parkiranje!

Kada je policajac ušao u stanicu sa mačetom u ruci, Holanđanin uopšte nije obraćao pažnju na ispisivanje kazne koju su mu pripremali policajci, već se zaigrao sa macom. Tada su mu u šali predložili da umesto kazne dobije smao opomenu, uz uslov da pričuva mače dok mu ne nađu dom ili odvedu u azil!

Holanđanin je šalu prihvatio ozbiljno i neočekivano predložio drugi dogovor – da macu uzme za stalno.

Ne budite neverne Tome, to nije bio samo izgovor da ne plati kaznu. On je sa svojom suprugom već duže razmišljao u udomljavanju ljubimca, a ovo mače se eto samo udomilo 🙂

Maca je dobila ime Sara, a iz nobog dom redovno šalje fotografije i obaveštenja o tome kako joj je tamo preeeelepo!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKažite nam u kakvom položaju vaš pas spava, reći ćemo vam kakvog je on karaktera!
Sledeći tekstNEKA NAJBOLJI POBEDI: Počinje izbor za NOVOGODIŠNJU PETFACU KRAGUJEVCA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime