Naslovna VESTI MAČKE NEVEROVATNO: MAČKA SA MAČETOM TRAŽI POMOĆ LEKARA

NEVEROVATNO: MAČKA SA MAČETOM TRAŽI POMOĆ LEKARA

0
mačka nosi mače

Nedavno su fotografije iz jedne Instanbulske bolnice izazvale oduševljenje svih onih koji su imali priliku da ih vide na društvenim mrežama. Na njima se vidi majka mačka koja u zubima nosi svog potomka, ulazi u bolnicu i traži pomoć lekara iz bolnice!

Iako krajnje iznenađeni, svi prisutni medicinski radnici su joj odmah pritekli u pomoć. Primili su je „preko reda“ i obavili pregled mačeta kako bi utvrdili kako da mu pomognu. Za vreme opsežnog pregleda, zabrinutoj majci mački su dali hranu i vodu kako bi prekratila vreme. Međutim, ona je više bila zainteresovana za stanje mačeta pa je sve vreme nervozno šetkala ispred vrata ordinacije.

EKSTREMNI SLUČAJ SOCIJALNOG DISTANCIRANJA? – Mačka zarobljena na visokom drvetu

ukazuju pomoć mački

Kada su obavili pregled, lekari su vratili mače zabrinutoj mami. Srećom, nisu primetili ništa što bi zahtevalo detaljnije pretrage ili potrebu za ozbiljnijim tretmanom. Po njihovom mišljenju mače je bilo sasvim dobro.

mačka u bolnici

Ipak, odmah su organizovali transport mame i bebe do najbliže veterinarske ambulante kako bi pravi stručnjaci obavili pregled. Sa nestrpljenjem su očekivali informacije o stanju mačeta. Svi su se opustili kada su im „kolege“ javile da su i majka i mače sasvim dobro.

MAČKA ZAVRŠILA U „SAMICI“: Ova mačka je nepopravljivi begunac

mačka i mače

Turci su poznati kao veliki ljubitelji životinja, posebno mačaka. Ovakva reakcija lekara i tehničara zato i nije iznenađujuća. Ipak, mora se priznati da zaslužuje svaku pohvalu i divljenje. Jedan od korisnika društvenih mreža je u svom komentaru podelio i svoje iskustvo iz drugog turskog grada kada je mačka došla u bolnicu i tražila pomoć lekara. Posle ukazane pomoći lekar ju je udomio i ona je sada srećni kućni ljubimac.

Na kraju, nije utvrđeno šta je navelo ovu uličnu mačku da nađe način da uđe u bolnicu i potraži pomoć za svoju bebu.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAMISLITE, OVAJ PAS PREPOZNAJE ČAK 90 IGRAČAKA: Može i da razvrsta igračke po vrsti
Sledeći tekstKONAČNO: SUDSKA ODLUKA PROTIV OPASNOG OTROVA U OGRLICAMA PROTIV BUVA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime