Naslovna VESTI MAČKE OVA MAČKA JE KLEPTOMANKA: Redovno ide u svoje noćne aktivnosti!

OVA MAČKA JE KLEPTOMANKA: Redovno ide u svoje noćne aktivnosti!

0
macka je kleptomanka petface

Ovo je Bela, dugodlaka, prugasta mačka s vrlo slatkim i ljubaznim duhom. Tokom proteklih deset godina, Bela je bila sjajan saputnik u životu njenog vlasnika, Šavna Bele, baš zbog toga što je svoju ljubav usmerila ka njemu.

Međutim, njen vlasnik je primetio da je nedavno Bela počela da otkriva jedan deo svoje ličnosti koji nije ispoljavala ranije. Bela je lopov.

KAMERA JE USNIMILA: Žena pokušala da ukrade vlasničku macu sa terase!

Bela je počela svoj razbojnički život prošlog leta, sve je primećeno spontano. Jednog dana, na vrata svog vlasnika donela je čarapu, a već sledećeg dana i drugu. Nakon toga Bela je donosila sve više čarapa, tako da je kuća počela polako da se puni njenim ukradenim stvarima.

Četvrtog dana Bela je donela crtež koji je nacrtalo neko dete. Počela je da proširuje opus stvari koje donosi u kuću svog vlasnika.

macka je kleptomanka petface

Vlasnik nije znao odakle te stvari donose, ali je svakako prepoznao da nisu njegove. Bela je to radila noću, išla je u noćne krađe i svakog jutra vlasnik je pronalazio nove delove odeće, ili drugih stvari pred svojim vratima.

-Kada je počela sa ovim, donosila je jednu stvar kući, a sada tokom noći u kuću dovuče dva ili tri dela odeće, rekao je vlasnik mačke.

Sada već postoji veliki problem, jer se ta ukradena odeća nagomilava.

macka je kleptomanka petface

Vlasnik je postavio oglasne table oko svoje kuće u nadi da će pronaći vlasnike kojima je ukradena odeća, ali bez uspeha. Čak ih je i izneo na jednoj stolici ispred kuće kako bi neko možda prepoznao svoje stvari, ali ni to nije pomoglo. Sve je to prouzrokovalo to da se sada vlasnik oseća krivim i neprijatno mu je zbog sopstvene mačke.

-Mačka će sa ovim aktivnostima nastaviti sigurnu. Ono što mi je neprijatno najviše u ovoj situaciji jesu delovi donjeg veša koje kupi moja mačka, rekao je zabrinuti vlasnika.

Vlasnik se nada da će širenje priče o neprikladnom ponašanju njegove mačke, ipak podstaći vlasnike da pronađu svoje stvari, koje im je mačka ukrala.

Mačka u neverici jer joj OPOSUM krade hranu

-Mislim da je mačka ponosna na sebe. Ona treba da uvidi svoju grešu, ali plašim se da će to ići teško. Možda ona krade stvari kako bi ih meni poklonila, ali veličina mi ne odgovara, a ima i mnogo ženske odeće, rekao je u šali vlasnik.

Naravno, vlasnik naglašava da voli svoju mačku i da je ne bi dao ni za šta na svetu. Ona mu je najbolja prijateljica i bez obzira na sve što radi, voli je i čuva je od svega.

Ova mačka je pravi mali kleptoman, ali uživa u tome. Najbolje u svemu je to što se ljudi ne žale zbog odeće koju im je mačka otuđila, tako da ona praktično nesmetano nastavlja sa svojim noćnim, nelegalnim aktvinostima.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPas spasio bebu staru sedam meseci, koju su bacili u smeće, u plastičnoj kesi!
Sledeći tekstŠta ZAKON PROPISUJE u vezi držanja pasa kao kućnih ljubimaca?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime