Naslovna VESTI MAČKE OVA MAČKA JE PREŽIVELA AUTOMOBIL: Ovako izgleda mačka koja je preživela paljenje...

OVA MAČKA JE PREŽIVELA AUTOMOBIL: Ovako izgleda mačka koja je preživela paljenje automobila ispod haube! (VIDEO)

0
macka je prezivela petface

Mačke se zavlače svuda, pa se tako često zavuku i pod automobil i ispod haube. Kada dođe hladnije vreme, ovo su česte pojave i zato mi apelujemo svake jeseni i zime da pre pokretanja motora automobila i pre vožnje, pregledate automobil, kako biste bili sigurni da se nijedna maca nije zavukla u njega.

Ovo je maca koja je ipak preživela starotvanje motora jednog automobila. Na društvenim mrežama je osvanula objava jednog ljubitelja životinja koji je u opisu posta napisao da je životinja istraumirana za ceo život, ali je barem preživela pokretanje automobila pod haubom.

-Iako sa gadnim povredama i istraumirana za ceo život, ova maca je barem preživela pokretanje automobila pod čijom je haubom bila, verujući da je tu bezbedna. Mnoge i ne prežive. Ne bilo ti teško da pre sedanja za volan lupneš dva tri puta haubu svog automobila, apeluje post na društvenim mrežama u kojem saznajemo priču o ovoj maci.

PROČITAJTE I:

OVO SE NE VIĐA ČESTO: Pas BRANI STOMAK svoje trudne vlasnice! (VIDEO)

DOK ČEKA EUTANAZIJU: Slika tužnog psa koji čeka uspavljivanje, OBIŠLA SVET! (VIDEO)

PORUKA PSA NA SAMRTI: “Kad umrem, pronađi nevoljenog psa i podari mu moje mesto! (VIDEO)

Prisetimo se: Kada je začuo tužni i jedva čujni mjauk ispod svog automobila, korisnik „Reddit“-a nije ni slutio da se upravo tu krije njegov budući ljubimac 😀 Naime, kako je i objavio na ovoj mreži, korisnik sa nadimkom „JustAnotherGoodGuy“ je tog dana, baš kao i svakog prethodnog, krenuo kući sa posla.

Na parkingu, taman što je kročio u svoj automobil, začuo je neki mjauk ali u prvi mah nije bio siguran šta je! Kada se sagao imao je šta i da vidi. Majušno mače, preplašenih očiju, molilo je da ga spase!

Izgledalo je kao da je danima napušteno i sumnjao je da bi se njegova mama uopšte vratila po njega. Uslikao ga je i svojoj supruzi poslao sliku sa porukom: “Mogu li da ga povedem kući?”

Bilo je zaista teško odoleti ovom pogledu! Novi član porodice odveden je kod vetereinara, koji je ustanovio da je staro tek nekoliko nedelja! Dobio je ime Aksel, a po dolasku u svoj novi dom dobio je i nove drugare – psa starog dve godine i macu staru neverovatnih 19 godina!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.