Naslovna VESTI MAČKE MAČKA KOJA PLOVI: Provela je ceo svoj život ploveći okeanom sa porodicom!...

MAČKA KOJA PLOVI: Provela je ceo svoj život ploveći okeanom sa porodicom! (VIDEO)

0
mačka koja plovi petface

Neustrašiva mačka poznata kao Miss Rigbi, provela je ceo svoj život ploveći okeanom sa porodicom. Ova mačka živela je na brodu sa svojim vlasnicima još od kada je bila mače.

Takođe poznata i pod nazivom Kokoš ili Piletina, nju je uzgajivač ponudio Marionu. Čim ga je vide znao je da će taj mačak biti njegov i odmah je pristao da ga udomi.

PROČITAJTE I:

OVAJ MALIŠA JE BIO NAJSLABIJI: Rođen je kao najslabiji u leglu, ODBAČEN OD SVIH! (VIDEO)

OVO ĆE VAS RASTOPITI: 10 slika koje pokazuju bezuslovnu ljubav između mama i njihovih beba! (VIDEO)

ZAUVEK SA NAMA: Inspirišuće tetovaže ljubimaca! (VIDEO)

Prethodno vlasnici ove mačke vodili su arhitektonski posao, pre nego što su se pre deset godina konačno odlučili da napustite kompaniju i bave se onim sto ih isponjava a to je plovidba.
Sada žive na svom brodu i putuju puno radno vreme. Zajedno su istraživali obalne vode Sjedinjenih Država i Karipska mora.

Rigbi nam se pridružili na brodu na Long Islandu u Njujorku i od tada smo jedrili gore i dole prema istočnoj obali i preko Bahama više puta, kaže Marion. Prešli smo Karibe sa njom do Grenade, zaustavljajući se na većini ostrva.

mačka koja plovi petface

Obično je ograničena na donju kabinu, dozvoljeno joj je samo na palubi ili u pilotskoj kabini za vreme mirnog vremena. Njihova glavna briga je njena sigurnost. Koliko god ona voli da plovi i bude na palubi, najbitnije im je da je uvek imaju na oku. Bezbednost mačke je na prvom mestu. Imaju mrežu okačenu na zadnjem delu čamca za slučaj da ona sklizne, ali kako navode to se nikada nije desilo, veoma je sigurna i svesna vode oko sebe.

Oni su je obučili da bude poput psa i nije ih izneverila. Ne mogu ni da zamisle da je nema na brodu, ona svojom slatkoćom im ulepšava svaki dan.

Otkako je Marionu 2017. otvorila Instagram nalog za Miss Rigbi, prikupila je više od 40 000 pratilaca i nije teško razumeti zašto. Ako želite da budete u toku sa više avantura gospođice Rigbi, pratite njenu stranicu „Miss Rigbi Boat Kitti“.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.