Naslovna VESTI MAČKE Ova mačka je bila na ivici smrti, a onda se oporavila zahvaljujući...

Ova mačka je bila na ivici smrti, a onda se oporavila zahvaljujući jednom strancu! (VIDEO)

1
mačka na ivici smrti petface

mačka na ivici smrti: Kada je krenuo ka vratima svog doma, jedan čovek je ugledao nešto neobično. Skoro beživotno telo mačke ležalo je na njegovom tremu. On je bez razmišljanja odlučio da joj pomogne, spasivši ovu mališanku sigurne smrti.

Pročitajte još: Upoznajte Hanu (28) kojoj je zanimanje spasavanje mačića!

U videu koji je postavljen na You Tube – u od strane korisnika familytime, prikazan je proces povratka u život ove riđe lepotice. Ona je ležala na jednom tremu, po izuzetno niskim temperaturama, koje su dovele do toga da ova mačka bude na ivici smrti. Sve se to promenilo zahvaljujući jednom čoveku kome je stalo i koji nije želeo da okrene glavu na drugu stranu.

mačka na ivici smrti petface

Video počinje tako što prikazuje Elsu kako leži nepomično. Njen spasilac je napisao da je mačka bila na ivici smrti i nije pokazivala znake života, osim nekoliko pokreta levom šapom.

Nakon što sam okupao Elsu, počeo sam da osećam i nadu, napisao je njen spasilac.

Pročitajte još: DA TI SRCE STANE: Spašavanje mačke sa visoke zgrade!

Polako, ali sigurno, ova lepotica je počela da se oporavlja. Kupka ju je otkravila i ona je počela lagano da se pomera i da se meškolji. Nakon toga, usledilo je sušenje, za vreme koga je maca izustila svoj prvi mjauk, a potom i drugi. Nakon šest sati od trenutka spašavanja, reklo bi se da se mačka potpuno oporavila. Da je ovoj riđodlakoj lepotici bilo bolje, svedoči i činjenica da joj se apetiti u potpunosti povratio. Potom je počela da istražuje kuću i da ide od sobe, do sobe kako bi upoznala svoje novo okruženje. Nakon što se ugrejala i malo opustila, ova riđa lepotica je posetila i veterinara koji je konstatovao da se ona nalazi u odličnom zdravstvenom stanju.

mačka na ivici smrti petface

Ova priča nas je još jednom podsetila da je sve moguća iz malo ljubavi i malo pažnje. Verujemo da ste dirnuti koliko i mi.

Pogledajte i VIDEO čudesnog oporavka ove mačke koja je bila na ivici smrti:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAPEL SA FACEBOOK-A: Da li prepoznajete pse? Sumnja se da su ukradeni!
Sledeći tekstBRESNICA: Dan druženja dece sa kućnim ljubimcima u vrtiću!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime