Naslovna VESTI MAČKE VIDEO: Kako izgleda mačka na izložbi pasa?!

VIDEO: Kako izgleda mačka na izložbi pasa?!

0
mačka na izložbi pasa petface

mačka na izložbi pasa: Bumer, jedna šarmantna bengalska mačka, nedavno se našla oči u oči sa preko 50 pasa. To se desilo kada se ona samouvereno pojavila na jednoj izložbi posvećenoj lajavim prijateljima.

Pročitajte još: MIT ILI ISTINA: Vole se kao pas i mačka!

Kao što smo naveli, tog dana bengalska mačka Bumer srela se sa preko 50 pasa. Lajavi četvoronožci su se pokazali kao i više nego dobri domaćini. Naime, s obzirom na neprijateljstvo koje vekovima vlada između ove dve vrste, svi psi odreda su više nego lepo dočekali šarenu bengalsku prijateljicu. Neki su čak i majali repom i sa nestrpljenjem čekali da je onjuše. Nećemo preterati ako kažemo da su ovi susreti protekli i više nego idilično.

mačka na izložbi pasa petface

 Sa druge strane, ova neobična mačka ni po čemu nije pokazala da se oseća ugroženo i usamljeno na čisto psećoj teritoriji. Ona je prosto uživala da se svakome unese u lice, da ga njušne, a neke čak i lizne.

Pročitajte još: DA SE ZNA KO JE GLAVNI: Ova mačka je vođa čopora pasa!

mačka na izložbi pasa petfaceŠta je macu Bumer nateralo da se pojavi na ovom psećem događaju nismo uspeli da saznamo. Zli jezici kažu da je ona tamo bila sa jednim jedinim ciljem – da bliže upozna konkurenciju, a da je potom uništi. Oni takođe tvrdi da je ova mačka iskoristila dan kada su psi najranjiviji ( dan kada su oni samo hteli da budu lepi i ništa više) da se pojavi i upamti imena i lica neprijatelja. 

Mi ipak želimo da poverujemo u verziju prema kojoj se ova bengalska mačka pojavila na izložbi pasa kako bi sa njima razvila prijateljski odnos.

Ne propustite da pogledate VIDEO mačke na izložbi pasa. Savetujemo vam da snimak pregledate do kraja!  VIDEO: Kako izgleda mačka na izložbi pasa?!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.