Naslovna VESTI MAČKE PRESLATKA JE – Ova MAČKA nosi ručno napravljen MODNI DETALJ i ne...

PRESLATKA JE – Ova MAČKA nosi ručno napravljen MODNI DETALJ i ne odvaja se od njega

0
mačka sa šalom

Dok je Ela Parsons štrikala šal tokom karantina zbog korona virusa njena mačka Cinamon je bila krajnje zainteresovana za ovu aktivnost. Iako joj se sve to veoma dopadalo, nije ni sanjala da će šal jednog dana pripasti baš njoj.

mačka Cinamon

Naravno, stara poslovica koja kaže: „nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno“ opet se pokazala kao tačna. Eli je nestalo vunice, šal je bio kratak i ona je odlučila da ga pokloni svojoj ljubimici. Nije očekivala preterano oduševljenje, jer Cinamon nikada nije rado nosila odevne predmete.

NOVI ŽIVOT: Ova dva psa spasena su sigurne smrti

OSTAVLJEN NA SRED PUTA: Ovo mače je spašeno u poslednji čas!

Međutim, onog trenutka kada je dodirnula svoj poklon, Cinamon se zaljubila. „Od prvog trenutka se ne odvaja od šala. Svuda ga nosi, njuška ga i spava sa njim.“ – kaže Ela. Cinamon toliko voli svoj šal da odbija da radi bilo šta bez njega. Nosi ga po kući i kada izlazi napolje, jede sa njim i spava ušuškana pored njega.

mačka spava sa šalom

S obzirom da ima 17 godina, Cinamon dosta spava ali sada isključivo sa svojim poklonom. Učestvovala je u štrikanju i sigurno zna sa koliko ljubavi je napravljen, pa je i to verovatno jedan od razloga što ga toliko voli. „Obožava šal i ljuti se ukoliko pokušamo da joj ga skinemo. Kada joj padne sa leđa, čeka da joj ga vratimo.“ – završava priču Ela.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.