Naslovna VESTI MAČKE MAČKA SE POČASTILA I ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Posle svega dobila nadimak...

MAČKA SE POČASTILA I ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Posle svega dobila nadimak „ČESNICA“

0
mačka Micika

Teško da postoji vlasnik psa ili mačke koji nije imao neprijatno iskustvo da njegov ljubimac pojede nešto što nije predviđeno za gutanje. Ova priča potvrđuje da naši ljubimci ne biraju ni trenutak ni predmet koji će pojesti i tako nam zagorčati život.

Mačka Micika nikada nije imala nekih ozbiljnijih zdravstvenih problema. Njeni vlasnici Dušan i Anđelka kažu: „Valjda smo imali sreće, mada smo se i trudili da joj obezbedimo dobre uslove za život. Uglavnom su njeni problemi bili povraćanje zbog kuglica dlake ili lakši prolazni prolivi kada bi pojela nešto što ukrade iz naših tanjira.“ Zaista, reklo bi se da su svi zajedno imali puno sreće, ukoliko se zna da Micika ima gotovo 10 godina.

mačka se oblizuje

Dušanu i Anđelki godinama unazad, za Božić dolaze rođaci i prijatelji na tradicionalan ručak. „Svaki put moramo da govorimo gostima da joj ne daju ništa sa stola jer oni ne mogu da odole njenom molećivom pogledu. Neverovatna je, gleda tužno, oblizuje se, pa čak i skače u krilo gostiju kako bi im se umilila“ – kaže Anđelka.

KO JE POJEO MOJ KOLAČ: Pas ne sme da pogleda vlasnicu u oči, nakon što je smazao njenu poslasticu!

Prošle godine se dogodio „mali“ propust koji se završio veoma dramatično. Dva dana posle Božića, Micika je prestala da uzima hranu i vodu, pokunjila se, prestala da se igra, a vlasnici su primetili i da joj se stomak malo uvećao. Odlučili su da je odvedu veterinaru kako bi se ustanovilo o čemu se radi.

mačka česnica

„Pošto je bila dehidrirala stavili su je na infuziju“- priča Dušan. Posle sat vremena, pošto se mačka malo oporavila, veterinari su se odlučili da je rendgenski snime. Snimak je bio potpuno šokantan. Usred stomaka se nalazila savršeno okrugla formacija veličine novčića. Veterinari su se odlučili da urade hiruršku intervenciju kojom bi prvo utvrdili o čemu se radi, a potom eventualno to i odstranili.

15 razloga zbog kojih danas NEMA ŠANSE da se nasmejete!

„Kada smo čuli da će je operisati veoma smo se uplašili. Nikada nismo bili u takvoj situaciji. Još nas je više brinulo to što su i veterinari delovali prilično zbunjeni, a činilo nam se i veoma zabrinuti – seća se Anđelka. „Narednih dva sata su bila, čini mi se, najduža dva sata koja sam ikad preživela.“

Nastavak na sledećoj strani

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1
2
Prethodni tekstUPOZNAJTE KINESKOG KRALJA INVALIDSKIH KOLICA ZA KUĆNE LJUBIMCE
Sledeći tekstIZNENAĐENJEEEE!!! – PRONAŠAO PSA U SVOM AUTOMOBILU

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime