Naslovna Uncategorized SVI U ČUDU: Mačak sa 28 kilograma došao u sklonište i zasenio...

SVI U ČUDU: Mačak sa 28 kilograma došao u sklonište i zasenio sve!

0
macaka sa 28 kilograma petface

Donut je predat pre nedelju dana društvu Jacksonville Humane na Floridi, pošto je njegov vlasnik morao da ga ostavi pod pritiskom stanodavca. On je bio pažen i voljen i zato se vlasnik nada da se može pronaći dobar dom za njega. Kada je Donut prvi put stigao u sklonište, svi su bili zbunjeni, jer za razliku od ostalih mačaka ova ima 28 i po kilograma.

Zaposleni u skloništu nisu sigurni zašto je Donut toliko težak. Njegov bivši vlasnik je rekao da mnogo voli da jede, a ta navika je bila van kontrole. Zdrava težina Donuta bila bi oko 13 do 15 kilograma, a osoblje u prihvatilištu je znalo da će ko god usvoji Donuta morati biti posvećen smanjenju njegove telesne težine.

Ovaj eksperiment razbija jednu od NAJČEŠĆIH PREDRASUDA o mačkama!

-Bio je iznenađujuće pokretan za mačku koja ima toliko kilograma. Mačka mora da izgubi težinu polako uz pomoć veterinara inače će imati ozbiljnih zdravstvenih problema, naveo je Lindas Laiendecket menadžer društva Jacksonville Humane na Floridi.

macaka sa 28 kilograma petface

Donut je bio malo zbunjen nakon što je došao u prihvatilište. Na kraju je, međutim, počeo sve više da se povezuje sa ljudima i drugim životinjama iz skloništa i prikazao je svoje pravo lice, slatke mace.

-Kada je prvi put došao kod nas, bio je razumljivo uznemiren, jer je bio na novom mestu. Ali znali smo da će biti slatka maca, naveo je Laiendecket.

“Lepa, zdrava i debela mačka” – NE, NIKAKO!

Jednom kada se navikao na svoje novo okruženje prebrodio je neprijatnost i sada mu je lepo. Obožava da širi svoju pozitivnu energiju i da pozira za fotografije.

Osoblje skloništa se trudi da pronađe Donutu kuću, teško je, jer bi njegova nova porodica morala dase stara o mački sa viškom kilograma. Međutim, ipak se neko javio i to se ispostavilo savršena porodica za njega. Bila je spremna na sve kako bi ga dovela u svoj dom i nije im bila teška obaveza oko mačke sa viškom kilograma.

macaka sa 28 kilograma petface

-On se dobro uklopio u novi dom. Druži se sa drugim mačkama u porodici i svi su iznenađeni kako ta gojazna mačka može da skoči na kuhinjski sto, naveo je Laiendecket.

Mačak je aktivan i stalno ide na pregleda kako bi mu se kilogrami regulisali. Srećan je sa svojom novom porodicom i još malo pa više neće biti buca.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOPASNO: Pas ima povrede obe prednje noge i teško se kreće!
Sledeći tekstNAJOMILJENIJI PAS NA SVETU: Ovaj pas ima nepogrešiv trik da privuče pažnju, POGLEDAJTE! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime