Naslovna VESTI MAČKE Bez hrane i vode mačka u ruševinama zemljotresa preživela šest dana!

Bez hrane i vode mačka u ruševinama zemljotresa preživela šest dana!

0
mačka u ruševinama petface

Ova mačka u ruševinama zemljotresa živela je punih šest dana! Bez hrane i vode, pa je pravo čudo kako je uopšte disala kada su je spasioci pronašli!

Simbolilnog imena, Radost, koje joj je ovog puta – čini nam se – donelo baš mnogooooo sreće i radosti, maca pronađena u svesnom stanju, ali iznemogla i dehidrirana!

Pročitajte još:
Italijanski heroj: Pas Rudi predosetio zemljotres i vlasnici Ani spasio život!

Vatrogasci iz italijanskog Amatricea, koji su u zadnjih nekoliko dana iz ruševina spasili desetine kućnih ljubimaca, još jednom su bili dosledni zadatku!

mačka u ruševinama petface

Nakon što su spasili Danijelu Tursini, vatrogasci su dobili veliku molbu da pronađu i njenu ljubimicu, mačku Radost (Joy), koja je ostala u ruševinama.

Pročitajte još:
NOVI HEROJI ITALIJE: Psi Leo i Sarotti iz ruševina spasili dve devojčice!

– Molim vas, pronađite moju mačku, ona je sve što sada imam. Sve što mi je ostalo. Izgubila sam kuću, izgubila sam sve, ne smem i nju, rekla je Danijela!

Bagerima su iznosili kamenje i sve ono što je ostalo od objekata srušenih u razornom zemljotresu u Italiji. Tada su ušli u deo kuće koji je ostao netaknut. Tu je ležala ona, i cvilela.

– Odmah sam je uzeo i predao veterinaru, koji joj je pružio prvu pomoć! Sve se dobro završilo, rekao je jedan od spasilaca.

U strašnom zemljotresu više od 290 ljudi je izgubilo život, više od 400 je povređeno, a spaseno je i na desetine mačaka, pasa, pa čak i kornjača. 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUDOMIMO GA: Pas izbačen iz automobila luta Čukaricom!
Sledeći tekstBIOGANCE: 11 pasa spaseno sigurne smrti

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime