Naslovna VESTI MAČKE SPAŠENA U POSLEDNJEM ČASU: Radoznala mačka se zaglavila u zidu.

SPAŠENA U POSLEDNJEM ČASU: Radoznala mačka se zaglavila u zidu.

0
Čarapa u zidu

Mačke su poznate po svojoj radoznalosti. Naravno, ta osobina ih često može dovestu u ozbiljnu opasnost. Ne kaže se bez razloga da je „radoznalost ubila mačku“! Srećom, u ovom slučaju avantura mačke po imenu Čarapa, završila se „happy endom“.

Ova mačkica izraženog avanturističkog i istraživačkog duha ali izgleda, i pomalo nespretna uspela je da se zaglavi u šupljinu između zidova kuće u kojoj živo. Kako joj je tu uspelo ni vlasnici ni spasioci još uvek nisu ustanovili. Kako god, kada su vlasnici primetili da je nema počeli su da je traže, po domu, znajući za njenu osobinu da istražuje. U nekom trenutku su čuli slabašne zvuke mjaukanja. Pažljivo su osluškivali i shvatili da zvuk dopire – iz zida!

Vlasnica je saznala da je trudna, a reakcija njenih maca će vas oduševiti!

zaglavljena Čarapa

Pozvali su vatrogasnu službu čim su shvatili da nesrećnu ljubimicu ne mogu sami da izvuku iz nevolje. Portparol vatrogasne stanice u Valtam Ebiju je izjavio: „Poslali smo odmah manju ekipu da pomogne. Vatrogasci su veoma pažljivo izrezali otvor u zidu, a potom izvukli nesrećnu Čarapu iz zamke u koju je upala.“

MAČKA ZAVRŠILA U „SAMICI“: Ova mačka je nepopravljivi begunac

Čarapa se odmah zahvalno sklupčala u naručju vlasnika. Bila je prestrašena, ubrzano je disala ali srećom i nepovređena. Vlasnici procenju da nije previše dugo bila zarobljena u zidu. Misle da je u ovoj užasnoj zamci provela oko 3 sata. Svi se nadaju da je iz ovog iskustva nešto naučila. Mada, ako je toliko radoznala, čini se da je samo pitanje trenutka kada će ponovo upasti u neku sličnu nevolju.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBIG POPPA JE DANAS TUŽAN: Buldog u karantinu gleda sa svog balkona kako se deca igraju.
Sledeći tekstŠOKANTNO: PREMRŠAVI PAS OSTAVLJEN U POLJU DA UGINE

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime