Naslovna VESTI MAČKE SVI MAČKOLJUPCI OVO ZNAJU: Pogledajte šta mace rade kada vi spavate! (FOTO)

SVI MAČKOLJUPCI OVO ZNAJU: Pogledajte šta mace rade kada vi spavate! (FOTO)

0
mackoljupci ovo znaju petface

Poznato je da mačke vole da odmaraju. Spavaju, gotovo ceo dan od 12 do 16 časova, ali šta se događa kada padne noć. Možda niste znali, ali mačke su noćne životinje. One tokom noći vole da se igraju ili izađu napolje.

Vlasnik mačke na Tajlandu je želeo da sazna šta njegova mačka radi kada padne noć. Postavio je kameru kako bi snimio svog kućnog ljubimca dok je on u snu. Kao što ste mogli zamisliti, snimio je jednu veoma slatku aktivnost koju njegova mačka radi svake noći.

PROČITAJTE I:

SEKUNDE SU BILE U PITANJU: Da ovaj čovek nije pritekao u pomoć, sve bi se loše završilo! (VIDEO)

Njegova maca ga je gnjavila celu noć, ali baš je briga. Što njen vlasnik mora da spava kada je ona budna? To zaista nema smisla 😀 Malo je skakutala po njemu, malo se rastezala, a onda ga mazila po glavi, sve je ovo preslatko izgledalo da je to neverovatno.

mackoljupci ovo znaju petface

Ali ono što je najslađe je jedna jako jako važna činjenica. Cele noći maca nije sišla sa grudi svom vlasniku i to je ono što je zapravo najlepše u celom ovom eksperimentu. Sve vreme se „gnezdila“, mazila i umiljavala svom usnulom vlasniku.

Ovo je ziasta predivno, uživajte u fotografijema koji pokrivaju ovu priču i celokupan eksperiment. Pravi dokaz da nas mace obožavaju, ne verujte nikome, samo vašoj maci.

mackoljupci ovo znaju petface

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.