Naslovna Slajder vesti UHAPŠENA NASILNICA! – Mačku koristila kao oružje u napadu na bivšeg ljubavnika!

UHAPŠENA NASILNICA! – Mačku koristila kao oružje u napadu na bivšeg ljubavnika!

0
mačku koristila kao oružje

Ovo je zaista priča iz rubrike „verovali ili ne“ Žena stara 56 godina izvršila je nasilje u kući koristeći ni manje ni više nego mačku. U svađi koja je izbila između nekadašnjih ljubavnika nesrećna mačka je poslužila kao vrlo opasno oružje.

Vendi Hird je osoba koja ima podužu listu prestupa zbog kojih je ležala čak i u zatvoru čitavih 5 godina. Međutim, to je sve ipak nije naučilo pameti. Poslednji nasilnički prestup je načinila nedavno. Ona živi sa 73-godišnjim čovekom za kojeg poznanici tvrde da je nekada bila u ljubavnoj vezi. Sada su samo partneri koji dele isti dom.

mačku koristila kao oružje

Šta je bio povod svađi, policija koja je došla na poziv komšija nije saopštila. Ali, jedno se zasigurno zna. U napadu besa, Hirdova je dohvatila jadnu mačku koja se našla u blizini i počela da udara svog prijatelja po glavi. To joj nije bilo dovoljno veće je mačku krvniči gurala u lice nesrećnom čoveku.

Ne propustite ovaj tekst: TUGA AZILA: Crno mače visi na ogradici!

Mačka je, naravno pretrpela veliku traumu i potpuno je bila izbezumljena od straha kada su policajci stigli. Kod žrtve napada su ustanovljene brojne povrede, od masnica i posekotina po licu i telu do veoma dubokih i opasnih ogrebotina. Njih je napravila nesrećna mačka koja je pokušavavala da se oslobodi od napadača.

Pročitajte i ovo: BRAVO ZA OVE MORNARE! Spasli 4 mačeta sa broda koji je tonuo.

Policija je utvrdila da je Herdova bila pod uticajem alkohola i narkotika. Uhapšena je pod optužbom za napad na osobu stariju od 65 godina što u Floridi predstavlja veoma teško krivično delo. Trenutno se nalaza i pritvoru jer nema 4.000 dolara koliko iznosi kaucija kako bi se branila sa slobode.

Izvor: tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLUDILO!: Vikao: „Ja sam Bog“ i nožem izbo svog psa!
Sledeći tekstNADA SE OPORAVLJA: Dirljiva priča o čarobnom prijateljstvu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime