Naslovna VESTI MAGIČNE FOTOGRAFIJE dece sa životinjama na farmi odvešće vas na FANTASTIČNO PUTOVANJE...

MAGIČNE FOTOGRAFIJE dece sa životinjama na farmi odvešće vas na FANTASTIČNO PUTOVANJE puno mašte! (FOTO)

0

Ove predivne fotografije Elene Šumilove vode gledaoca u predivan, magični svet koji se vrti oko dva dečaka i njihovih predivnih ljubimaca, pasa, mačaka, pačića i zeka. Koristeći prirodu, vremenske uslove i očaravajuće okruženje, darovita umetnica stvara udobne i srdačne fotografije koje će vas ostaviti bez teksta.

Dečaci su sinovi umetnice, a životinje su sa njihove farme.

PROČITAJTE I:

FOTOGRAFIJE KAŽU: „Iako nema oči, on vidi svojim srcem!“ (FOTO)

-U velikoj meri verujem svojoj intuiciji i inspiraciji kada pravim kompoziciju fotografije. Inspirisana sam uglavnom željom da izrazim nešto što osećam, iako obično ne mogu tačno da kažem ta je to, objasnila je Šumilova.

Seoski ambijent, prirodni fenomeni i promena godišnjih doba izgledaju kao da su veštački, ali sve je tako prirodno i realno.

magicne fotografije petface

-Prilikom fotografisanja više volim da koristim prirodno svetlo, iznutra i spolja. Volim sve vrste svetlosnih uslova, ulična svetla, svetlost sveće, magla, dim kiša i sneg, sve mi stvara određenu iluziju, rekla je fotografkinja.

Šumilova je ispričala svoju strast prema fotografiji koja se počela manifestovati 2012. godine kada je dobila svoju prvu kameru. Njena najnovija oprema je zapravo njena inspiracija. Svaki dan fotografiše i pravi na stotine fotki koje kasnije obrađuje po celu noć. To je neverovatna strast i zaista joj uspeva, kada se ljubav umeša, to mora dobro da ispadne.

Ovo je naš izbor njenih fotki, FENOMENALNE SU:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO: Restoran u kom MORAŠ lično da ubiješ životinju koju želiš da pojedeš!
Sledeći tekstKOMŠIJE ŠOKIRANE: U Nišu osvanula ODLUKA – “ZABRANJENO HRANJENJE ŽIVOTINJA”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime