Naslovna VESTI PSI HRABRA MAJKA NE ODUSTAJE: Vezana preživela golgotu sa štencima! (FOTO)

HRABRA MAJKA NE ODUSTAJE: Vezana preživela golgotu sa štencima! (FOTO)

0

Čovek je vozio na auto-putu u Irskoj kada je primetio užasan prizor. Pas je bio vezan lancem za ogradu, a pored nje je bilo pet malenih štenaca. Mama je bila jako zbunjena i uplašena.

Kako su saznali, njen vlasnik je oduvek bio okrutan prema njoj, ali pas se nije nadao da će mu to učiniti. Ova majka hrabrost je do poslednjeg trenutka verovala da će se vlasnik vratiti po nju i njene bebe. Ali, sati su prolazili, a niko po njih nije dolazio.

UBILI GA PA SE SLIKALI SA NJIM: Potresna fotografija kruži internetom!

Bio je hladan dan, a majka je pokušala svoje štence da privije što bliže svom telu. Ali, nije mogla da ih utopli i znala je da se bliži ono najgore. Na svu sreću, kada se već oprostila od života, naišao je čovek velikog srca… Slučajni prolaznik koji je zaustavio automobil, pomazio je i odmah pozvao azil za životinje.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Poslao im je nekoliko fotografija da potvrdi stanje psa. Uskoro su stigli volonteri koji su oslobodili majku psa iz lanaca. Majku i psiće su odveli u sklonište. Svi su bili živi. Neki štenci su bili bolesni, ali se činilo da će se oporaviti.

Mama je jela kao da nije danima okusila hranu. Tada su se i oni dobro najeli. Nakon što su dobili mleka, razigrali su se i bili su veseli, preporođeni.

Menadžer skloništa je rekao:

„Sa količinom kiše i hladnoće ovih dana ovo je moglo drugačije da se završi. Srećan sam što smo uspeli da im pomognemo“.

U KINI BORBA PROTIV TRGOVINE DIVLJIM ŽIVOTINJAMA: Ljuskavcima konačno svanulo!

Kako su dani prolazili tako su majka i bebe dobijali na snazi. Dobili su i imena: Majka je postala Emmy Lou, a bebe Billy, Rae, Dixie, Dotty, June i Patsy. Uskoro je Emmy dobila na kilaži, a štenci su odrastali u energične mlade pse. Emmyna priča se dobro završila, no, to nije uvijek slučaj.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstEMOTIVNI SUSRET MAME MACE I BEBA: Majka “eksplodirala” od sreće! (VIDEO)
Sledeći tekstPAS NESTAO TOKOM NEVREMENA: Uplašen čeka vlasnike!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime