Naslovna VESTI PSI BRAVO, BRAVO, BRAVO: Majka spasila svoje štene od sigurne smrti! (VIDEO)

BRAVO, BRAVO, BRAVO: Majka spasila svoje štene od sigurne smrti! (VIDEO)

0
majka spasila petface

Psi nas uvek zadive svojom brigom i pažnom prema drugima. Oni svoj zaštitnički duh podjednako prikazuju i prema ljudima i prema drugim životinjama. Kada se neko nađe u nevolji, prvi koji priskoči je dobar i brižan pas, da pomogne ili da potraži pomoć, tamo gde se ona može naći. majka spasila 

Ova priča nas vodi u jednu tešku i dramatičnu situaciju, gde majka spašava svoje štene da ne bi upao u kanal. Spasila ga je od kvašenja, gušenja i toga da ga voda odnese. 

Brzom i hrabrom reakcijom majke, mladi pas je uspeo biti spasen. Ono što se za njega činilo bezizlazno, majka je uspela da prevaziđe i izbavi svoje mladunče na sigurno i suvo mesto.

PROČITAJTE I:

MILICI JE BILA OTKINUTA NOGA: Trpela je jake bolove i trudila se da izdrži!

Mladi pas se grčevito držao na ivici kanala, ali kada je majka u jednom skoku došla do njega, već se osećao sigurnije. Ona ga je u nekoliko poteza, odmerenih i smirenih, uspela izbaviti iz nezgodne situacije u koju je upao. Pored majke se našlo i još jedno štene, brat ili sestra ovog malog koje je skoro upalo u kanal i ono je potrčalo da pomogne.

Da ne dužimo više, majčinsku ljubav niko ne može da zameni. Pogledajte video neverovatnog spasavanja i bućete ubeđeni u sve tvrdnje…

Bravo i svaka čast!

Pogledajte video: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIDENTIFIKOVAN mladić koji je NAMERNO BICIKLOM pregazio golubove na Trgu!
Sledeći tekstNIJE ŠALA: Ženi, koja je OBESILA NEVINOG PSA PRED ĆERKOM, napisali PESMU PODRŠKE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime