Naslovna VESTI PSI TUGA U KRALJEVU: Majka pokušavala satima da oživi štene, koje je pregazio...

TUGA U KRALJEVU: Majka pokušavala satima da oživi štene, koje je pregazio auto! (VIDEO)

0
majka petface

Ljubav koju majka oseća prema svojoj deci, ne može se meriti ni sa čim! Upravo to dokazuje i ova priča. Naime, prizor na kojem majka pokušava da oživi svoje štene koje je usmrtio automobil, i to na pljusku, nijednog prolaznika u Kraljevu nije ostavio ravnodušnim.

Na videu koji je osvanuo na društvenoj mreži Facebook, vidi se pas koji satima gura i liže nastradalo štene, sve dok se nisu pojavili zaštitari životinja i odneli nastradalog psića.

FOTO GALERIJA: Ponosna mama pozira pored svoje tek rođene dece!

Detalj ovog srceparajućeg događaja, snimila je Danijela, predsednica Udruženja „Spaske“, koja je sa stanarima zgrade u blizini toplane u Kraljevu, hranila izbačenu kuju i njeno štene.

majka petface

– Stanari su videli kako je neki bahati vozač, u delu ulice gde je inače ograničenje 40 kilometara na sat, pregazio štene. Ko zna koliko je ona stajala pored njega, kaže Danijela za naš portal!

Stanari su uspeli nekako da je odvoje od šteneta i sklone ga, ali majčinski instinkt joj nije dozvoljavao da se udalji sa tog mesta.

JEDNA JE MAMA: Susret mame i „ćerke“, tri meseca nakon što je kao štene udomljena!

– Stajala je još dugo na kiši, na mestu gde su joj ubili štene. Ona je sada upravo na sterilizaciji, večeras će prespavati u toplom, a sutra nazad na ulicu, u kućicu koja nije baš toliko topla! Molim vas da pomognete da ova jadna majka, koja je preživela ogromnu bol, nađe dom. Ona je u Kraljevu, a možete kontaktirati bilo koga od nas ako želite da joj pružite ljubav i dom. Hitno je, rekla nam je Danijela.

Kako ostati imun na ovakve prizore, kako?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.