Naslovna VESTI PSI LJUBAV: Makaki majmun je usvojio napušteno štene!

LJUBAV: Makaki majmun je usvojio napušteno štene!

1
majmun je usvojio štene petface

Da u svetu životinja podele ne postoje, potrvrđuje naša sledeća priča. Jedan majmun je usvojio štene koje je živelo samo na ulici, kao da je to najprirodnija stvar na svetu. Mi smo iskreno dirnuti gestom, ali i ljubavlju koja se razvila između ovog neobičnog dvojca.

Pročitajte još: VIDEO: Majmun i buldog – Pakun i Džejms – najbolji prijatelji!

majmun je usvojio štene petfaceMeštani jednog indijskog grada prvo su bili začuđeni i nemi na prizor majmuna koji je usvojio štene. Ipak, drugi pogled na ovaj tandem obično bi izazvao dirnutost gestom ovog primata. Naime, koliko god da bi stanovnicima ovaj spoj bio bizaran, svi bi ubrzo postali razneženi ljubavlju i saosećanjem koje se razvilo između majmuna i šteneta.

Pročitajte još: TUGA: Ženka makaki majmuna ne ispušta iz zagrljaja mrtvo mladunče!

majmun je usvojio štene petfaceDetalji o tome kako je došlo do ovog sudbonosnog susreta nisu poznati. Jedino što je izvesno je da je štene rođeno na ulici gde je na kraju i odrastalo bez ikog svog. Pardon, tako je bilo dok se nije pojavio majmun koji sada svog malog štićenika ne ispušta iz vida ni na trenutak. On ga čak brani i od ostalih uličnih pasa. Takođe, kada im prolaznici ostavljaju hranu, majmun daje štenetu da jede prvo.

Pročitajte još: Ovaj majmun je narušavao mir jednog indijskog velegrada, pa je policija morala da reaguje!

majmun je usvojio štene petfacePrizor na majmuna koji je udomio štene pokazuje da razlika u vrsti postaje nevidljiva kada je u pitanju ljubav i saosećanje. Makaki je postao odgovoran roditelj jednom mališanu, čiji bi se opstanak dovodio u pitanje da se on nije pojavio.

majmun je usvojio štene petfaceIz ljubavi i posvećenosti ovog majmuna koji je udomio štene može se dosta zaključiti o vezama, zar ne?!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZA PRIMER: Osnivač Vikiliksa, Džulijan Asanž, udomio maleno mače!
Sledeći tekstDesetogodišnji Hose je nestao, možemo li pomoći njegovoj vlasnici Sanji da ga pronađe?

1 KOMENTAR

  1. Koja totalno izvrnuta prica. Makaki svakodnevno kradu stenad od kuja. Kuje se sukobe s njima da obrane stence aöi bwt uspjeja. Vuku ih sa sobom, maltretiraju. S obzirom da je stenad mala razboli se i ugine. Pa idu po drugo.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime