Naslovna VESTI PSI MAJSTOR ZA BEKSTVA NAJZAD UDOMLJENA! –Zvezda Interneta najzad našla pravi dom (VIDEO)

MAJSTOR ZA BEKSTVA NAJZAD UDOMLJENA! –Zvezda Interneta najzad našla pravi dom (VIDEO)

0
majstor za bekstva udomljena

Mešanka koja je duže vremena pravila probleme svojim čuvarima u azilu u kojem je boravila najzad je udomljena. Skviki, kako se zove ovaj pas, postala je zvezda Interneta jer radnici azila nikako nisu mogli da ustanove kako je ona uvek bila izvan svog boksa.

Tako su jednog dana odlučili da reše misteriju postavljajući kameru ispred njenog „apartmana“. Snimak koji su pregledali je bio urnebesan. Dokazivao je Skvikinu izvanrednu inteligenciju i osoblje je odlučilo da snimak postavi na društvene mreže.

Skviki je momentalno postala viralna zvezda na Internetu. Svi su se ponadali da će brzo naći novi dom. Ali nije bilo tako. Iz prihvatilišta objašnjavaju da ovakve zbunjujuće situaci uopšte nisu retkost. „Naravno, psi–video zvezde dobijaju veliku pozitivnu pažnju, ali čini se da se potencijalni udomitelji pribojavaju prikazanih sposobnosti“ – objašnjavaju iz prihvatilišta.

Pročitajte i ovu predivnu priču: HEROJ VELIKOG I DOBROG SRCA! – Spasao mamu i štence od smrzavanja u šumi

Zapravo, Skvikino udomljavanje nema nikakve veze sa tim što je bila zvezda Interneta. Nju su usvojile dve devojke, studentkinje koje za Skviki nikada ranije nisu čule. Naime, njih dve su tražile psa koji bi pravio društvo Meri Lorens koja je iz Kanade, a studirala je i živela sa Kristen Hanom.

majstor za bekstva udomljena

Ne propustite ovu dirljivu priču: DOČEKAO TRENUTKE SREĆE! – Posle 15 godina života u azilu Čip dobio pravi dom!

Meri Lorens je volela da trči i njih dve su se složile da bi joj pas bio idealan partner u toj aktivnosti. Tako su krenule po azilima da traže psa. I naletele su na Skviki. Ljubav se odmah rodila i tek pošto su preuzele psa saznale su da je Skviki prava zvezda.

Skviki i Meri Lorens

Pametna i spretna Skviki je dobila novo ime – Hana kako bi po povratku u Kanadu, Meri Lorens mogla da kaže da ima psa sa imenom američke porodice u kojoj je živela i da se zauvek seća prijateljstva iz studentskih dana.

Izvor:  dogheirs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHEROJ VELIKOG I DOBROG SRCA! – Spasao mamu i štence od smrzavanja u šumi
Sledeći tekstKAKO IH NAZVATI A BITI FIN? – Vlasnici odbacili paralizovanog ljubimca, a zadržali njegova invalidska kolica!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime