Naslovna VESTI MAČKE MAČKU MAKSU zabranjen ulaz u BIBLIOTEKU za njegovo dobro

MAČKU MAKSU zabranjen ulaz u BIBLIOTEKU za njegovo dobro

0

Maksu ništa ne pričinjava veće zadovoljstvo od toga da luta i stiče nove prijatelje. Ali ovaj mačak avanturističkog duha ne samo da upoznaje nove ljude, već i obilazi zgradu Makalester koledža u Minesoti.

MAČKU MAKSU zabranjen ulaz u BIBLIOTEKU za njegovo dobroNakon što je udomljen iz prihvatilišta, njegova porodica – Koni Lipton i njen muž, smatrali su da bi bilo u redu da ga u toku dana puštaju napolje kako bi istraživao okruženje. Naravno, otkrio je da je kampus fakulteta divno mesto.

– Družio se sa studentima i provodio bi vreme tokom dana u kampusu, a zatim bi se vratio kući ubrzo potom, rekla je Koni.

Pročitajte još: Fotografija dekice i njegove mačke iz GSP-a koju svi obožavaju!

Pored toga što je Maksu pričinjavalo zadovoljstvo da se druži sa studentima ni oni nisu mogli da se zasite njega.

– U svom je elementu kada je sa njima, a mislim da je to zato što mnogi studenti ostavljaju svoje ljubimce u svom rodnom gradu da bi došli da studiraju, a onda im nedostaju. Maksu je pripala uloga da ispuni tu prazninu na neki način, izgleda da ih čini srećnim.

MAČKU MAKSU zabranjen ulaz u BIBLIOTEKU za njegovo dobroNe samo da je bio i više nego druželjubiv, već je i počeo da ulazi u zgradu, naročito u biblioteku. Međutim, s obzirom na to da sledi zimska pauza na fakultetu i da su u toku radovi, postoje očigledni rizici za mačku. Zbog toga je neko rešio da stavi natpis na vrata biblioteke i obavesti studente da je Maks „kažnjen“.

Međutim, mnogi su se sažalili na Maksa, stali na njegovu stranu i poželeli da se vrati na fakultet, ali je bilo kasno za to, jer je odlučio da je sada samo kućna mačka, iako mora još da se navikne na to.

Pročitajte još: Saveti za UKLANJANJE KRPELJA sa psa ili mačke

– Maks je veoma nesrećan jer ne može da luta okolo. Mjauče dok hoda po kući, a mi se trudimo da joj nađemo zanimaciju i nadam se da ćemo ga naučiti da hoda na povocu, zaključila je Koni.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.