Naslovna VESTI PSI MALENA STARLA je spasila devojčicu od naoružanih razbojnika! (VIDEO)

MALENA STARLA je spasila devojčicu od naoružanih razbojnika! (VIDEO)

0

Upoznajte Starlu, dvogodišnjeg psa čuvara koji je spasio devojčicu od naoružanih razbojnika u SAD-u. Priča o herojstvu malog psa dogodila se u Južnom Fultonu, u Džordžiji, gde su dvojica muškaraca, od kojih je jedan bio naoružan, pokušala da opljačkaju kuću u kojoj su bili samo devojčica i dvogodišnja Starla.

Njihovi zločinački planovi su se izjalovili zahvaljujući hrabrosti psa koji je spasio dete i pokušao da otera uljeze, piše Unilad.

SAMO IM ON OVAKO DRŽI PAŽNJU! Bebe retriveri pažljivo slušaju priču ljubičastog zmaja (VIDEO)

Dion, vlasnica kuće, objasnila je za WGCL kako se slučaj odvijao. Njena nećaka bila je u to vreme sama sa Starlom u kući. Sve je bilo u redu dok se nisu pojavila dva nepoznata muškarca.

– Na telefonu moje nećakinje pojavilo se upozorenje da se neto približava, a ona je morala  da sedi i gleda kako ti strašni ljudi pokušavaju da uđu u kuću – govori Dion i dodaje:

– Jedan od njih počeo je jako da udara po vratima i ona su se otvorila. Čim su provalili, Starla je krenula prema razbojnicima. Upucali su je dva puta. Srećom, ona je omela uljeze i tako omogućila Dioninoj nećaki da pobegne kroz garažu. Dok je bežala, čovek sa pištoljem pitao je drugog razbojnika želi li da je upucati – kaže Dion.

GROZOTA U CENTRU GRADA! Postavljen znak koji POZIVA NA VEŠANJE PASA!

Srećom, djevojčicu nisu ubili – jer Starla nije odustajala.

– Oni su uhodili dete, a pas je trčao za njima, iako je bio upucan – govori vlasnica neustrašive Starle.

– Ova sitnica ovde je poput malog psa čuvara. Pokušavamo da je sprečimo da se puno kreće da bi joj rane brže zarasle. Pogođena je u prednju i zadnju nogu – kaže njena vlasnica.

Dvojica razbojnika užurbano su pobegla nakon što je Starla poremetila njihove planove, nestavši s mesta događaja. Dion objavila je u lokalnim medijima snimke s nadzorne kamere i pozvala svakog ko ima bilo kakvu informaciju da se obrati policijskoj upravi Južnog Fultona.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJOŠ JEDAN SLUČAJ TROVANJA LJUBIMACA U PROKUPLJU: Nastradali su pas i mačka!
Sledeći tekstUdomitelji su došli po šimpanzu – njena reakcija rasplakala je svet! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime