Naslovna VESTI LJUBAV KOJA TRAJE 16 GODINA: Klepetan stigao u zagrljaj svoje Malene!

LJUBAV KOJA TRAJE 16 GODINA: Klepetan stigao u zagrljaj svoje Malene!

0

Jedna od najlepših ljubavnih priča životinjskog sveta, dobila je svoj novi nastavak. I to 16. po redu! Nakon sedam meseci boravka u toplijim afričkim krajevima, Klepetan se još jednom vratio svojoj rodi slomljenog krila – Malenoj.

Lokacija ista – ljubavno gnezdo, krov škole, Brodska Varoš. Nakon 13 hiljada kilometara dugog leta iz južne Afrike, stigao je!

Školski domar u penziji, Stjepan Vokić, koji više od 20 godina brine o Malenoj, očekivao ga je tek sledeće nedelje.

EKSKLUZIVNO IZ GNEZDA: Plod ljubavi: Malena i Klepetan dobili prvog ptića!

Mislio sam da će doći posle nedelje, zbog ovog lošeg vremena. Ali, bolje što je ovako ispalo. Malena je još bila u garaži, nije navikla da izlazi po ovakvoj hladnoći. Sinoć je do 22 sata bila napolju pa sam je skinuo. Klepetan je jadan došao gore u gnezdo, pa kad je video da je nema, sišao je na igralište i počeo da kupi granje. Bio je sav prljav i crn. Kada sam izneo Malenu, odmah su počeli da se maze, kaže on.

ljubav petface

Klepetanov sin, koji se dve prethodne godine takođe vraćao, ovaj put još nije došao. Vokić ga očekuje svaki dan. Idućih meseci Vokića čekaju stalni odlasci po ribu na dvadesetak kilometara udaljene ribnjake. Ti će odlasci postati još intenzivniji kada na svet dođe još jedna “garnitura” potomaka zaljubljenog para.

KAKO TANJUG JAVLJA: Roda Klepetan STIGAO posle 6 dana kašnjenja, Malena ga verno čekala!

Iako zna da će mu ionako tanak kućni budžet sada biti opterećen dodatnim izdacima, nije mu žao, jer je tokom svih ovih godina Malenu i Klepetana zavoleo kao svoju decu. Njih troje su toliko dugo zajedno da su već postali zavisni jedni od drugih.

Izvor: N1

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠta da radite ako vidite da neko drži psa u nehumanim uslovima?
Sledeći tekstBEOGRAD: Veterinar je predložio EUTANAZIJU, vlasnici PRISTALI, ali Ljiljana MOLI DA GA SPASIMO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime