Naslovna VESTI PSI MALI PAS OGROMNOG SRCA: Dao svoje novo ćebence psu kome je bilo...

MALI PAS OGROMNOG SRCA: Dao svoje novo ćebence psu kome je bilo potrebnije

0
mali pas ogromnog srca

Prve dane života provela je na ulici, a potom nekoliko meseci u lokalnom prihvatilištu. Umiljata i predobra osvojila je srca svih zaposlenih. Srećom po malenu Lanu našli su se ljudi koji su je udomili. Ali, Lana nikada nije zaboravila kako izgleda živeti na ulici.

mali pas ogromnog srca

Odmah se odomaćila u novom domu gde je bila okružena pažnjom i ljubavlju. Omiljeni deo joj je bilo veliko ograđeno dvorište koje je čak imalo i bazen. Imala je i svoju kućicu u kojoj je provodila noći.

mali pas ogromnog srca

Pročitajte ovo: UHAPŠENA NASILNICA! – Mačku koristila kao oružje u napadu na bivšeg ljubavnika!

Jednog dana su joj vlasnici kupili i postavili novo mekano ćebe kako bi Lani bilo još udobnije. Kada su sledećeg jutra otišli da provere kako je provela noć zatekli su sliku koja ih je dirnula do suza. Ćebe je bilo odvučeno do ograde i veći deo je bio na ulici. Na drugom kraju ćebeta mirno je spavao jedan ulični pas. Lana je želela da i drugi uživaju u ćebencetu!

mali pas ogromnog srca

Lanini vlasnici su želeli da pomognu i psu sa druge strane ograde ali on je odmah pobegao. Nažalost, ulični psi u Brazilu nisu baš omiljeni i veoma su oprezni i nepoverljivi prema ljudima. Ipak, oni su mu ostavili hranu i vodu. Pas se narednih dana ponekad vraćao kod svoje prijateljice koja mu je nesebično pomogla.

mali pas ogromnog srca

Ne propustite: NADA SE OPORAVLJA: Dirljiva priča o čarobnom prijateljstvu!

„Videvši svoju prijateljicu bez kuće i hladnoće, Lana nije oklevala da podeli ćebe. Odnela ga je do ograde i ponudila deo svojoj prijateljici “, napisala je Suelen, Larina vlasnica. „Svaka na svojoj strani ograde, ali obe na toplom“.

Izvor:  theanimalrescuesite

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNADA SE OPORAVLJA: Dirljiva priča o čarobnom prijateljstvu!
Sledeći tekstNAJLEPŠA VEST: Pas koji je bio kost i koža dobio novi dom.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime