Naslovna VESTI Mama guska “zamolila” je policajce da spasu njeno mladunče!

Mama guska “zamolila” je policajce da spasu njeno mladunče!

0
mama guska petface

Policija ima zadatak da služi i da štiti, a ta istina kao da je bila poznata i mami guski, koja je predstavnika zakona “zamolila” da spasu njeno mladunče. Mališan se naime umotao u žicu od balona, koji je zaostao od proslave tradicionalnog američkog praznika “Dana majki”.

Pročitajte još: NOVI BEOGRAD: Patka i pačići na ulicama Beograda kao uzorni građani! (VIDEO)

Kako izveštava WKRC Cincinnati, narednik Džejms Gibons se nalazio u svom policijskom automobilu sa partnerkom Sesilijom Šaron, kada im je prišla mama guska. Ona je potom počela da kljuca po vratima. Policajac je mislio da je ptica glada, stoga nije obraćao puno pažnje na nju. Ali, guska je bila uporna:

Ona je kljucala i kljucala, a inače obično nam ne prilazi uopšte. Onda je krenula u jednom pravcu i okrenula se i kao da me je pogledala značajno. Tada sam shvatio da je to znak da krenem za njom. Odvela me je tačno do njenog mladunca, koje je bilo skroz zapetljano u žicu, rekao je poručnik Gibons.

Pročitaje još: NIŠTA LEPŠE: Udomljeni psi brinu o dva pačeta!

Nakon što su videli o čemu se radi, ovaj poručnik i njegova partnerka Sesilija Šaron, pozvali su SPCA, jer je ipak to udruženje imalo mnogo više iskustva u takvim situacijama. Ipak, u tom trenutku niko od njih nije mogao da izađe na teren i da izbavi mladunca. Tada je pozornica Šaron odlučila da sama pokuša da otpetlja ptića i da ga vrati njegovoj mami.

Pročitajte još: URNEBESNO: Čovek, u sred bela dana, prošetao centrom grada patke!

https://petface.net/urnebesno-covek-u-sred-bela-dana-prosetao-centrom-grada-patke/Za to vreme mama guska se nije mešala i pustila je policajce da rade svoj posao. Trebalo im je dosta vremena, ali nakon uloženog velikog truda i vremena  uspeli su da izbave mališana. Beba je otišla pravo kod svoje mame i cela priča se završila najbolje moguće.

Šta reći-osim jedna je majka?!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOd kada je ova persijska mačka spašena, ona širi sreću svuda oko sebe!
Sledeći tekstLAJK I OD NAS: Hrvatski policajci udružili snage i spasili napuštenog psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime