Naslovna VESTI PSI MAMA NIJE ODUSTALA – Kujica sa slomljenom nogom 3,5 kilometra vodila spasioce...

MAMA NIJE ODUSTALA – Kujica sa slomljenom nogom 3,5 kilometra vodila spasioce do svojih beba!

0
Majka hrabrost

Ona je prava MAJKA HRABROST. Mršava kujica Vera, pokazala je šta znači biti majka. Iako je imala slomljeno nogu uporno je i hrabro vodila spasioce do svojih beba. Priča je potresna i dirljiva.

Majka hrabrost

Premršava i iscrpljena Vera pronašena je na jednoj pijaci u Španiji. Očito, ona je jedna od više hiljada pasa koji su posle sezona lova odbačeni. Za veru bi se čak moglo reći da je imala sreće jer većina ovih pasa bude surovo ubijena!

Pročitajte i ovo: LEONARDO DIKAPRIO skočio u ledeno jezero i spasao DVA HASKIJA

Žena po imenu Lijen Pauel je videla Veru i odvela je kod veterinara. Prilikom pregledam veterinarka Elen je ustanovila da su Verine dojke pune mleka pa je zaključila da se ona nedavno okotila. Pošto je učvrstila verinu slomljenu nogu, stavila je na povodoc i izvela na ulicu. Nadala se da će je kujica odvesti kod beba.

Majka hrabrost

Pročitajte i ovo: BEZ MILOSTI – Kako završavaju vrhunski trkački konji?

Čim se našla na ulici Vera je odlučno krenula. Elen i Lijen su je pratile i bile veoma zabrinute zbog stanja njene noge. Međutim, Vera nije posustajala i izgledala je veoma odlučna u svojoj nameri. Čini se da je znala da život štenaca zavisi od toga da li će uspeti da stigne do njih.

Majka hrabrost

Šepala je tako više od 3,5 kilometara glavnim i sporednim ulicama sve dok nije stigla do jedne napuštene kuće. Pored kuće je bio jedan pokvaren automobil, a kada su žene pogledale u unutrašnjost videle su malu srećnu gomilicu krzna. 10 štenaca je spavalo mirno i ušuškano u skromnom domu koji im je obezbedila brižna mama.

Majka hrabrost

Kada su videli majku, njihovoj sreći i radosti nije bilo kraja. Svi su potom prebačenu u veterinarsku kliniku gde su se oporavljali nearednih nedelja. Uskoro su bili spremni za nove domove i Elen i Lijen su uspele da im obezbede sigurne domove.  Zahvaljujući njihovoj neverovatno hrabroj mami ovi štenci danas imaju divnu budućnost.

Izvor:  animalchannel.co

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLEONARDO DIKAPRIO skočio u ledeno jezero i spasao DVA HASKIJA
Sledeći tekstVESELA JURNJAVA SE PRETVORILA U DRAMU – Spasavanje malog ljubimca iz zaleđenog jezera

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime