Naslovna VESTI PSI MAMA, ZAGRLI ME! Napušteni pas se oporavio zahvaljujući LJUBAVI

MAMA, ZAGRLI ME! Napušteni pas se oporavio zahvaljujući LJUBAVI

0
Pas izlečen ljubavlju

Neke priče o oporavku onih koji su na ivici smrti su zaista čudesne. Ovaj napušteni pas koji je bio u komi oporavio se zahvaljujući podršci i ljubavi. Danas samo pokazuje: Mama, zagrli me!

Pas izlečen ljubavlju

Pas Frensis je pronađen u kartonskoj kutiji kraj kontejnera na putu. Kada su prolaznici pogledali napuštenu kutiju i videli nepokretno telo psa koje se nalazilo tu užasnuto su pomislili da je pas mrtav. Nepomičan i hladan, niko nije verovao da je zapravo živ. Srećom, par koji ga je pronašao video je da ipak jedva diše.

Pročitajte i ovo: NEVEROVATNA ODANOST – Ulični psi čekaju BESKUĆNIKA ispred bolnice

Frensisa su odmah odneli veterinaru. Tu je ustanovljeno da se nalazi u komi. Smešten je na toplo i počela je danonoćna briga u nadi da će se oporaviti. Posle dve nedelje, tačno na Dan zaljubljenih pas se probudio. Zbog toga je i dobio ime Frensis. U prihvatilištu je priređeno pravo slavlje.

Pas izlečen ljubavlju

Ali put do potpunog oporavka je bio tek pred njima. Puna dva meseca se hranio preko cevčice koja mu je ugrašena jer je bio previše slb da sam uzima hranu. Nije mogao ni glavicu da podigne. Za sve vreme, osoblje se trudilo da mu pokloni najveću moguću ljubav i pažnju. Potom je započeo i period fizioterapije pa je ovaj čudesni pas najzad i prohodao.

Pročitajte i ovo: UMIRAO JE U BOLOVIMA – Priča NAPUŠTENOG PSA o životu na ulici

Pas izlečen ljubavlju

Njegova nova vlasnica Harijet kaže: „Imali smo sreću da nas izaberu da usvojimo ovog posebnog psa. On je slatki, zaljubljeni pas sa mnogo energije koji voli da trči i da se igra, drema na fotelji. Najviše voli zagrljaje i stalno dolazi kao da kaže: Mama, zagrli me!“

Pas izlečen ljubavlju

Frensis je imao neverovatnu sreću. Od nesrećnog, gotovo smrznutog psa do porodice prepune sreće i ljubavi. Frensis pokazuje neizmernu ljubav prema ljudima jer ga je to upravo i spasilo. Nadamo se da će ovakva sreća zadesiti i sve ostale napuštene i odbačene.

 Izvor:  dogfull.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUMIRAO JE U BOLOVIMA – Priča NAPUŠTENOG PSA o životu na ulici
Sledeći tekstHUGO – Ima osam, devet meseci, ali ŽIVI tek MESEC dana!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime