PRIJAVITE SE: Velika maskenbal žurka za sve kućne ljubimce Novog Sada!

Pedro i Maza su aktuelni KRALJ I KRALJICA maskenbala za kućne ljubimce beograda, a ko će biti njihovi predstavnici u Novom Sadu – videćemo vrlo uskoro! POGODILI STE, NAJLUĐA ŽURKA POD MASKAMA zakazana je za 15. DECEMBAR u Šoping centru PROMENADA Novi Sad!

Ok, otkrićemo vam šta vas čeka! Mnoooogo dobre zabave, smeha, poklona, nagrada i igrica!

PRIJAVITE SE

Šta vam je potrebno?

Maska (poželjna je ali NE I OBAVEZNA) i PRIJAVA koju možete popuniti upravo OVDE.
Dakle, upišite svoje podatke:
Vaše ime i prezime
Ime vašeg ljubimca i kojoj VRSTI pripada

Kada kažemo VRSTA mislimo na SVE VAŠE KUĆNE LJUBIMCE – mace, kuce, ptičice, morske prasiće, feretke, jer ovo je NAJVEĆI MASKENBAL ZA KUĆNE LJUBIMCE SVIH VRSTA!

Spremite sve one kravate za vaše pse, mašnice za vaše mace, rajfiće za hrčke, jer MASKENBAL stižeeeeee!

Osim što će svi prijavljeni tog dana prošetati našom pistom i pokazati svoje kreativne maske publici, biće i mnogo nagrada! Naime, žiri će izabrati pobednike u čak 15 maskenbalskih kategorija, proglasićemo NAJ MASKU, a titule KRALJA i KRALJICE dobiće oni koji sakupe najviše lajkova putem ONLINE glasanja (nakon samog događaja)!

Najlakši i najzabavniji način da osvojite nagradu jeste da MASKIRATE SVOG LJUBIMCA, ali i KLINCE i KLINCEZE za jednu od 15 prezabavnih kategorija.

Ko će biti NAJ PAR, NAJŠARENIJA MASKA, NAJ STIDLJIVKO, a ko NAJORIGINALNIJA MASKA ostaje da vidimo na najvećoj žurci za kućne ljubimce, 15. decembra, u 13h!

Prijavite se i pozovite prijatelje! Vidimo se!

    *Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.