Naslovna VESTI PSI MATILDA je najsrećnije štene na svetu: Reakcija psa koji napušta azil popraviće...

MATILDA je najsrećnije štene na svetu: Reakcija psa koji napušta azil popraviće vam dan!

0
MATILDA petface

Njeno ime je MATILDA i ima samo nekoliko meseci. Prva da u svom životu provela je na ulici kao bačeno štene! Sreću u nesreći imala je kada ju je ugledala jedna volonterka koja brine o napuštenim životinjama i dovela je u azil u kome radi!

Reakcija ženke koja je upravo udomljena – SRUŠILA INTERNET!

– Odmah smo primetili da je posebna. Ona je stalno bila uzbuđena, što je zapravo bilo čudno, obzirom da je prva dva meseca svog života provela kao lutalica na ulici. Bila je puna buva, imala je tešku upalu kože, rekla je devojka koja ju je spasila!

 

Uprkos svim problemima, MATILDA je bila najveseliji pas u skloništu, čiji je repić stalno veselo mahao. Njeni spasitelji znali su da sklonište nije mesto za preslatko štene i odlučili su da joj pronađu privremeni dom, dok se ne pronađe njena nova porodica!

KAKVA REAKCIJA: Od zbunjenosti do sreće, to su emocije udomljenog psa! (VIDEO)

Dok je odlazila iz skloništa, njen repić bio je pravi pokazatelj njene sreće. VIDEO koji su usnimili na putu do kuće za samo jedan dan pregleda je 250 hiljada puta 😉

– Obožava da spava sa svojim novim prijateljima, obožava igru i pomaže svom ljudskom prijatelju da uradi domaći zadatak. MATILDA je štene koje će svakome izmamiti osmeh na lice, kažu njeni usvojitelji!

PA PRESLATKA JE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFotografija bake i starog psa iz Kraljeva nas je ODUŠEVILA!
Sledeći tekstSTIGLI REZULTATI: Prvi testovi o ODBEGLOJ VUČICI COKI stigli u Zoo vrt!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime