Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET TASTE OF THE WILD: Kombinacija mesa divljih ptica namenjena je ukusu i...

TASTE OF THE WILD: Kombinacija mesa divljih ptica namenjena je ukusu i najprobirljivijih pasa!

0
mesa divljih ptica taste of the wild petface

mesa divljih ptica: U svim linijama proizvoda Taste of the Wild uvršćeni su samo najkvalitetniji sastojci. U stvari, važno je napomenuti da je svaka formula pažljivo osmišljena od strane veterinara i nutricionista. Ovi stručnjaci su odabrali najkvalitetnije meso, voće, povrće i druge sastojke koji omogućavaju optimalno zdravlje kućnim ljubimcima.

Pročitajte još: TASTE OF THE WILD: Hrana bez žitarica za savršeno zdravlje vaših ljubimaca!

Jedna od linija na koje je proizvođač Taste of the Wild posebno ponosan je linija Wetlands Canine Formula, tj, hrana sa mesom divljih ptica.U pitanju su mesa patke, pileta, ćurke i prepelice. Kombinacija dimljenog i pečenog mesa ptica, ne samo da nudi senzacionalan ukus, već je i savršen izvor proteina i amino-kiselina. Proteini su jedan od najbitnijih elemenata ishrane, a predstavljaju gradivni materijal za sva tkiva u organizmu. Pored toga, oni telu omogućavaju energiju. Kada se proteini vare, u organizmu dolazi do stvaranja amino-kiselina koje nakon toga psi koriste za produkciju sopstvenih proteina u telu. Ukoliko proteini nisu zastupljeni u ishrani pasa, ili su zastupljeni, ali nedovoljno, psi neće biti u mogućnosti da svom telu obezbede proizvodnju sopstvenih proteina. To se nepovoljno odražava na opšte zdravlje psa.

mesa divljih ptica petface

Procenat proteina u obroku pasa treba da bude 20 do 30% suve materije u zavisnosti od kategorije životinje. Psima se u obroku mora obezbediti dovoljna količina proteina visoke biološke vrednosti. Hrana Taste of the Wild sadrži čak 28 % proteina, koje je kao što smo naveli savršen izvor energije.
Linija Wetlands Canine Formula, pored ukusnog mesa divljih ptica sadrži i proizvode od jaja i ulje okeanske ribe, koji su dodatni izvor proteina. Takođe, u ovoj hrani su zastupljeni i ekstrakti borovnice i maline, koji predstavljaju savršen izvor antioksidanasa koji su potpora odličnom imunitetu i zdravlju ljubimaca.

Pročitajte još: UKUS DIVLJINE ZA VAŠE PSE: Taste of the Wild sa pečenom srnetinom i bizonom!

Taste of the Wild je uspeo u nameri da psima i mačkama omogući ishranu kojom su se hranili njihovi preci u divljini. To je važno zato što su nedavna istraživanja utvrdila da ljubimci i dalje dele DNK njihovih predaka – vuka i divlje mačke. Ova hrana nudi senzacionalan ukus divljine, namenjen i za najprobirljivjim nepcima kućnih ljubimaca.

 

Prethodni tekstOvaj pas je zadužen za bezbednost jednog aerodroma!
Sledeći tekstOVAKO SE UŽIVA PONEDELJKOM: Mačka koja uživa u vožnji automobilom postala svetski hit!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime