Naslovna VESTI PSI MEŠANAC SNUPI JUNAK SLOVENIJE: Izvukao dečaka (13) iz zapaljene kuće, ali ipak...

MEŠANAC SNUPI JUNAK SLOVENIJE: Izvukao dečaka (13) iz zapaljene kuće, ali ipak uginuo!

0
MEŠANAC SNUPI petface

MEŠANAC SNUPI sasvim sigurno je junak naše susedne zemlje – Slovenije. I to ne slučajno! Naime, ovaj trogodišnji pas mešanac, u mestu Ravne na severu zemlje, spasao je 14-godišnjaka Mihu iz požara u porodičnoj kući. Nažalost, nakon ovog podviga Snupi je stradao.

PROČITAJTE I:

Sećate se psa, koji je preživeo požar na Novom Beogradu? Evo gde i kako živi!

Požar je iznenada zahvatio prvi sprat kuće, u kojem je na krevetu spavao jedan od dvojice blizanaca porodice Kamenik. Njihov ljubimac, mešanac Snupi lizanjem i laganim ugrizima probudio je dečaka iz sna, koji je uspeo da se izvuče iz gustog dima i ode u prizemnu prostoriju iz koje je njegov brat pozvao vatrogasce. Otac blizanaca, Aljoša, ni sam nije mogao da poveruje u ovaj podvig njihovog ljubimca!

MEŠANAC SNUPI petface
Dečaci

-Vatrogasci su na mestu požara, koji je uništio ceo prvi sprat kuće, stigli za deset minuta i našli psa na podu, ali mu ni nakon pomoći u veterinarskoj stanici nije bilo spasa, ispričao je kroz suze Aljoša.

On je dodao da je zahvalan vatrogascima na brzoj intervenciji, ali da je pas zaslužan što je njegov sin PREŽIVEO i što je u bolnici samo sa lakšim znacima trovanja. Vatra je takođe bila fatalna i po njihovog drugog ljubimca, papagaja Pikija.

RIP, SNUPI, zaista si heroj, jer si svoj život dao za dečakov!

Izvor, Foto: rtvslo.si

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.