Naslovna VESTI PSI KRALJEVO: Udomio si mešanca? Dovedi ga na humanitarnu izložbu!

KRALJEVO: Udomio si mešanca? Dovedi ga na humanitarnu izložbu!

0
mešanca petface

Ako imate mešanca, ako vam rasa nije bitna, ako ste udomili, spasili sa ulice, a pri tome obožavate druženja – onda je OVO prava vest za vas! 15. oktobra ove godine, po prvi put u Kraljevu, organizuje se izložba mešanaca! Osim što je specifična po svojim učesnicima, ova izložba ima i jedan, mnogo važniji cilj – pomoć za napuštene pse ovog grada na Ibru!

– U organizaciji Kinološnog društva “Kraljevo”, a u saradnji sa društvom za zaštitu životinja “SPASKE”, održaće se revijalna izložba pasa bez rodovnika – “IZLOŽBA MEŠANACA”. Svi vi kojima rasa nije bitna, koji ste udomili psa, svi vi koji volite pse i nije vam bitno da li je rasan ili ne, za vas smo spremili mnoga iznenađenja, za naš portal govorila je Danijela predstavnica „pasa bez pedigrea“.

Pročitajte još:
KRALJEVO: Asku su ostavili u kutiji i vezanu u kesi da umre. Sada IZGLEDA OVAKO!

mešanca petface

Svojevrsna žurka za one bez rase počinje u 9:30h, a svi mešanci će se boriti za glavne titule: Baš, baš najlepši mešanac Kraljeva, Baš najlepši mešanac Kraljeva i Nalepši mešanac Kraljeva. Osim toga, vaš ljubimac može poneti titulu „Mrgud pas“, „Naj klinac i klinceza“, „Alarm“ kao najlajaviji pas ali i desetine drugih zabavnih titula!

Pročitajte još:
KRALJEVO: Ljiljana je vaspitač koja svoje školarce edukuje o ljubavi prema životinjama!

– Sav prihod od prijave ide za lečenje napuštenih pasa. Tako pomažete i ostalim drugarima koji nemaju dom, dodala je Danijela!

mešanca petface

Pravila su jasna – mogu učestvovati svi mešanci, rasni psi bez rodovnika, kao i psi sa invaliditetom.  Ne mogu se izlagati psi koji su mlađi od tri meseca, visoko skotne kuje i psi koji su agresivni. Svi psi moraju biti uredno vakcinisani i imati potvrdu na dan izlaganja. 

Dakle, ako imate mešanca ubeležite 15. oktobar kao njegov dan, jer su svi psi jednaki – zar ne? 😉

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.