Naslovna VESTI JOŠ JEDNA KOMPANIJA U NIZU: Michael Kors prestaje da koristi životinjsko krzno!

JOŠ JEDNA KOMPANIJA U NIZU: Michael Kors prestaje da koristi životinjsko krzno!

0
Michael Kors petface

Michael Kors Holdings Limited, svetski poznata grupacija luksuzne mode, objavila je 15. decembra 2017. u Njujorku da više neće koristiti životinjsko krzno u svojim proizvodima. Krzno će potpuno izbaciti iz svoje proizvodnje do decembra naredne godine!

Ovom objavom, Michael Kors i Jimmy Choo priključuju se međunarodnom programu Trgovine bez krzna (Fur Free Retailer).

Michael Kors petface

-Zadovoljan sam što mogu najaviti odluku naše kompanije da više ne koristi životinjsko krzno u svojim kolekcijama brendova Michael Kors i Jimmy Choo. Ova odluka označava novo poglavlje dok naša kompanija nastavlja napredovati u korišćenju inovativnih materijala, izjavio je John D. Idol, predsedavajući i glavni izvršni direktor kompanije.

ISTORIJA JE ISPISANA: Svetski „Guči“ prestaje da koristi KRZNO!

Dizajner Michael Kors najavio je i da će na predstojećoj modnoj reviji u ferbuaru biti predstavljene kreacije koje neće uključivati životinjsko krzno, već će se zasnivati na korišćenju tehnoloških inovacija u izradi tekstila i kreiranju luksuzne estetike.

Michael Kors petface

-Fur Free Alliance čestita Michaelu Korsu na ovom velikom postignuću. Postaje sve jasnije da modne kompanije i potrošači ne žele imati posla sa okrutnosti prema životinjama, pogotovo kada su dostupne inovativne alternative, rekao je Joh Vinding, predsedavajući međunarodne koalicije Fur Free Alliance.

Michael Kors se odlukom o nekorišćenju krzna priključio vodećim modnim kućama bez krzna u luksuznoj modi kao što su: Gucci, Armani, Yoox Net-a-Porter, Stella McCartney, Ralph Lauren i Hugo Boss.

BRAVOOOOOO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstReč psihologa: Zašto dete od 11 godina ne preza da maltretira životinju?
Sledeći tekstNAŠ NAKLON: Udomiteljka odbila da uspava malo drugačije štene pit bula!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime