Naslovna VESTI PSI Miloš je uspeo: Novi Beograd dobija svoj PARK ZA PSE! (FOTO)

Miloš je uspeo: Novi Beograd dobija svoj PARK ZA PSE! (FOTO)

1
park za pse petface

17.juna prošle godine krenula je priča o Miloševom projektu da umesto neikorišćene površine na Novom Beogradu „izraste“ park za kućne ljubimce! Pokrenuo je ideju, sakupljao potpise i nije odustao – a to se sada I ISPLATILO!
Naime, projekat park za kućne ljubimce u opštini Novi Beograd, koji je podnelo Udruženje Beta uz podršku Miloša Četnika uskoro će biti realizovan i otvaranje parka desiće se za samo nekoliko dana.
Kako nam je ispričao Miloš, a zvanično su saopštili na stranici Parkovi za kućne ljubimce – Srbija, opština Novi Beograd izašla je u susret zahtevima građana i omogućila novobeogradskim kućnim ljubimcima oazu igre, druženja i sreće!
park za pse petface
Park, možemo reći, po izgledu ne zaostaje za onim svetskim – klupice za vlasnike, česma za vodu za pse, pesak, prepreke za preskakanje i provlačenje, zasađena trava, a na nekoliko mesta postavljena je kanta sa kesicama za izmet.
-Opština Novi Beograd je izašla u susret potpisima građana, podrškom Udruženja i veeeelikim zalaganjem Udruženja Beta Beograd već skoro dve godine. Projekat je podržalo 929 građana svojim potpisom i prvobitno je zamišljen u bloku 8 na Novom Beogradu, ali je opština bila u mogućnosti da u kratkom roku realizuje prvi park na ovoj opštini u bloku 30. I dalje nastojimo da realizujemo park u bloku 8, ali zbog procedura i papirologija, moramo da sačekamo. Veliko HVALA svima koji su učestvovali u ovome, napisali su na svojoj stranici!
Spremite svoje ljubimce i kada i zvanično proglasimo otvaranje – pohitajte u njihovu oazu mira i zabave! Bravo za Miloša i sve koji su učestvovali u realizaciji ove ideje! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1 KOMENTAR

  1. Zdravo, vec duze vreme ovaj park je zapusten i jako je postao prljav.. cesma je slomljena, trava unistena, o smecu da ni ne govorim.. uzasno je ni psi ne mogu da se igraju kao ni deca.. neko moze da se zarazi.. jel moze neko da dodje i da se sredi? Hvala unapred ?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.