Naslovna VESTI PSI Napolju je minus 15, a on čeka vlasnika koji ga je ostavio!

Napolju je minus 15, a on čeka vlasnika koji ga je ostavio!

1
minus 15 petface

Temperatura je minus 15, negde čak i prelazi ovu „ledenu“ cifru. Hladni talas je obuhvatio celi Balkan, pa i Bosnu, u kojoj su temeprature bile ispod svakog proseka. U mestu Cazin dogodilo se nešto što je doddno sledilo sve ljubitelje životinja.

Naime, na adresu portala Cazin.NET javio se čitatelj sa jednom tužnom pričom o napuštenom psu. Na putu između Tržačke Platnice i Krivaje neko je psa izbacio i na ulicu, hladnokrvno.

– Pas je već danima na istom mjestu i bez obzira na glad i hladnoću čeka vlasnika da se vrati. S obzirom da ga je tako nemilosrdno ostavio u ove najhladnije dane, vlasnik se nikada po njega vratiti neće, a toga, naravno, pas nije svjestan, obavili su na ovom portalu!

PIROT: Boško, mešanac, nakon smrti vlasnika čekao ga na pragu vikendice POLA GODINE!

Takođe, svi ljubitelji životinja, koji na minus 15 spasavaju napuštene životinje i sklanjaju ih na toplo, apeluju da bilo ko ovog mališana udomi bar dok ne prođu hladni dani!

– Ukoliko ima neko ko može da ga udomi, učinili biste veliko dobro djelo, a vjerujemo zauzvrat dobili i vjernog prijatelja, koji vam tu uslugu nikada neće zaboraviti. Psa možete pronaći na istom mjestu gdje je i ostavljen, na magistralnom putu između Tržačke Platnice i Krivaje. Nadamo se da će ova tužna priča dobiti svoj sretan završetak, dodali su.

Ukoliko imate prijatelje ili rođake u Bosni, molilo vas PODELITE ovu priču! 🙁

Izvor, Foto: Cazin.NET

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.