Naslovna VESTI PSI Niko je nije želeo: Miracle sa teškim kožnim oboljenjem spasena sa autoputa!

Niko je nije želeo: Miracle sa teškim kožnim oboljenjem spasena sa autoputa!

0
miracle-petface

Momenat u kom je Tobi Visneski videla tužne oči haskija, znala je da mora da joj pomogne. Tobi kaže da je pogled haskice govorio: „Hej, da li si ovde da mi pomogneš? Da li sam sigurna? Da li ću biti ok?“ Kada je pogledate, srce vam se može slomiti, priseća se Tobi.

Dala joj je ime Čudo (Miracle). Pronašla je na prometnom autoputu San Bernandino u Kaliforniji. Kola su prolazila, jedna za drugim i baš niko se nije zaustavio iako je bilo očigledno da je ovaj divan pas u teškom stanju. Na kraju, jedan dobri Samarićanin je stao  – uvila je u posteljinu i odvezla u azil za životinje. Bila je to Tobi. Ipak, muke Miracle nisu ovde prestale.

Pročitajte još: TUŽNO: Povređeni Ernest danima čekao pomoć ležeći pored autoputa!

miracle-petface

Tobi je verovala da niko nije stao da joj pomogne jer su odmah videli da će joj biti neophodno mnogo pomoći. Naročito je koža bila u lošem stanju, a nije retkost da životinje sa ovako teškim kožnim oboljenjima, teško budu udomljene. Šta više, često budu uspavane.

Pročitajte još: NADZORNA KAMERA JE SNIMILA: Devojka izbacila svog psa, uhvaćena na delu!

miracle-petface

Tobi su u azilu rekli da ako uskoro niko ne dođe po nju, biće uspavana. Miracle je imala svega 9 meseci. Odmah je otišla po nju i odvela je kod veterinara, u nadi da joj ipak ima leka.

– Kada je pogledate, ona maše repićem. Ima divne plave oči… jako je zahvalna što je spasena, rekla je Tobi.

Miracle se trenutno nalazi u izolaciji u ambulanti gde dobija svu neophodnu medicinsku pomoć. U bolnici je svi obožavaju jer je ona presladak pas. Želimo joj oporavak i duug i srećan život! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBANJA LUKA: Veliki broj napuštenih pasa – nedovoljno kapaciteta u azilu!
Sledeći tekstŠtenci misle da je najmanja volonterka jedna od njih

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime