Naslovna VESTI PSI Pitbul Miti bio ostavljen da iskrvari na smrt, sada slavi PRVI rođendan!

Pitbul Miti bio ostavljen da iskrvari na smrt, sada slavi PRVI rođendan!

0

Pitbul Mitbol (Ćufta), zvani Miti, ovog meseca je slavio svoj prvi rođendan sa prijateljima uz tortu, iako mu je 10 godina. Njegova voljena porodica to zove prvom rođendanskom zabavom, jer je to njegov prvi rođendan u toplini doma, a nakon svih surovosti koje je preživeo.

Pronašli su da jedne kišne noći  pre godinu dana u Čikagu. Prizor je bio jako potresan. Bio je vezan za ogradu, u užasnom stanju. Glava mu je bila naduvena, sa dubokim posekotinama oko ušiju i na grudima, imao je rane na celom licu. Preplašenog pogleda, verovatno nije znao šta ga je snašlo.

miti petfaceKoster i njen muž Kevin su prethodno spasili još tri psa, ali Mitbola nisu želeli d aostave u ovakvom stanju. Prva dva meseca su prošla tako što su ga negovali da bi se oporavio od teških povreda. Svakoga dana antibiotici, vitamini, medicinske kupke… Od prvog dana, ljubav je bila nemerljiva. 🙂

Pročitajte još: TUŽNO: Još jedna država zabranjuje pse rase pitbul!

Od mila ga zovu Miti. On se zaljubio u njih, ali sa drugim ljudima nije imao potrebu da bude u kontaktu, što mu niko ne može zameriti. On je sada srećan pas! 🙂 Ima prijatelje, obožava da spava, jede i šeta.

miti petface– Naučio je da nam veruje i pustio nas je u svoja srca. Ne želimo da ikad ode od nas, kaže Koster.

Pročitajte još: BOGATI, A SKROMNI: POZNATI PAR udomio pitbulicu, Tinu!

Sadašnja vlasnica kaže da joj je i nakon godinu dana otkako je Mitbol usvojen, teško da poveruje da je neko mogao toliko da mu naudi, da ga ostavi vezanog da iskrvari na smrt po kiši. Njegov pogled je tada sve rekao.

miti petface Srećom, sada je siguran da ga nova porodica nikada neće napustiti! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFez i Kelso: Nerazdvojni čitav život, braća mačori usvojeni ZAJEDNO!
Sledeći tekstFOTOGRAFIJA IZ POPLAVLJENOG TEKSASA: Pas Otis U ZUBIMA nosi džak hrane!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime