Naslovna VESTI MONSTRUM! Fotograf SLOMIO NOGE mladunčetu lava bi pozirao za selfije sa turistima!

MONSTRUM! Fotograf SLOMIO NOGE mladunčetu lava bi pozirao za selfije sa turistima!

0

Mladunče lava od rođenja nije imalo sreće, o čemu svedoči sledeći redovi. Iz Rusije se pojavila mučna priča o okrutnosti prema mladom i nemoćnom lavu, kojem su slomljene noge tako da bi mogao da pozira za selfije sa turistima.

Veruje se da je fotograf uzeo mladunče od majke kada mu je bilo samo nekoliko nedelja i da ga je koristio da bi zarađivao tako što je naplaćivao ljudima da se slikaju sa njim. Noge su mu se po svemu sudeći slomile da miruje dok se slika!

UTOČIŠTE ZA SVE ODBAČENE ŽIVOTINJE! Spasio ih je i pružio im OGROMNU ljubav! (FOTO)

Kada lav više nije mogao da isprati želje svog mučitelja, bačen je u štalu u južnoj ruskoj provinciji Dagestan, sam i na samrti. Srećom te su ga zatekle službe za zaštitu životinja. Neimenovani fotograf, koji je pritvoren, tvrdi da mu nije on naneo povrede već da su to učinili novi vlasnici mladunčeta! Jedna od službenika za socijalnu pomoć koja je vodila spasilačku misiju, rekla je:

– On se praktično nije hranio, bukvalno se gasio, odustajao od života koji je bio ispunjen bolovima i patnjim! On je bio u pravom paklu!

Gepostet von The Rabbit Hole am Donnerstag, 18. Juni 2020

 

ŽIVOTINJE GRLE NEŽNIJE NEGO MNOGI LJUDI: Ovo je prava slika NESEBIČNE ljubavi! (FOTO)

Kada su ga pronašli, patio je od slomljenih kostiju, oštećene kičme, čireva od pritiska, mišićne atrofije i crevne opstrukcije. Dok se mladunče, sada nazvano Simba, oporavljalo, veterinari su shvatili da će nažalost biti trajno onesposobljen. Simba može da hoda ali nikad neće steći svu snagu ili spretnost zdravog lava.

Predsednik Putin, poznati ljubitelj životinja, bio je očigledno toliko šokiran pričom da je odmah naredio da se pokrene istraga ovog stravičnog zločina nad životinjom. Takođe je postavio pitanje zašto se do sada nije vodio odgovarajući krivični postupak.

Gepostet von The Rabbit Hole am Donnerstag, 18. Juni 2020

 

Nažalost, upotreba životinja za zarađivanje veoma je česta pojava u celom svetu – i često je povezana sa turističkom trgovinom gde se mogu uložiti ogromne sume. Upotreba medveda, mladunaca lava, tigrova, slonova i majmuna kao rekvizita na fotografijama jedna je od najčešćih karakteristika takvih očajnih stvari. Ove životinje se često premlaćuju, drže u užasnim uslovima i daju im se ogromne količine lekova kako bi ih sedirali – čime ih sprečavaju da pokušavaju da pobegnu ili napadnu turiste ili njihove “vlasnike”.

Gepostet von The Rabbit Hole am Donnerstag, 18. Juni 2020

Jedan od načina na koji možete zaustaviti ovu zlu trgovinu jeste odbijanje fotografiranja sa svima koji nude sliku sa divljom životinjom. Novac dobijen od ovih fotografija samo ohrabruje druge da započnu slične poslove i da životinje odvuku u propast!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

IZVOR: thinkinghumanity.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTANARI ZGRADE BESNI ZBOG LAJANJA PSA: Prete prijavom i PRIZNAJU DA GA NE VOLE!
Sledeći tekstPOŽARI USMRTILI NEKOLIKO VLASNIČKIH PASA I MAČAKA! Kako ih spasiti od vatrene stihije?!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime