Naslovna VESTI PSI Štenci imali prvi FOTOŠUTING: Pospani i preslatki foto modeli!

Štenci imali prvi FOTOŠUTING: Pospani i preslatki foto modeli!

0
fotomodeli petface

Tito, Mesi i Lavbag su novi foto modeli čija će vas fotogeničnost oduševiti! 🙂 Ova tri šteneta su pravi srećnici. Osim što su našli privremeni dom i spaseni iz prihvatilišta, žive sa fotografima koji su uvek spremni da zabeleže neke od najlepših trenutaka ovih mališana.

Ova fantastična trojka sa svojom majkom Paris data su prihvatilištu sa svega 10 dana u Virdžiji u SAD-u. Njihova prethodna porodica, međutim, bila je „pretrpana“ ostalim psima. Sledeća stanica ovih kuca bio je dom Keli Frankenburg, njenog muža i dvoje dece.

modeli petface

Keli je nedavno počela saradnju sa neprofitnom organizacijom koja ulaže velike napore za očuvanje životinja i nalazeći im privremeni dom, što je naričito važno za štence dok su mladi i ranjivi.

PRESLATKO: Ova skotna keruša je upravo imala fotošuting povodom majčinstva

Kada su ih pitali da li žele da pruže dom majci i trima štencima, bez razmišljanja su rekli DA!

Više od svega sam želela da moja deca razviju ljubav i brigu prema životinjama. Odrasla sam sa životinjama i znam koliko su bitne za razvoj odgovornosti i poštovanja kod dece, kaže Keli. Frankenburgovima nije trebalo mnogo vremena da se zaljube, a kuce su bile kod njih tek sedam dana.

fotomodeli petfaceDevetogodišnji Džek se združio sa Paris već na putu od prihvatilišta do kuće. Paris je odmah skočila do njega, kao da je znala da je spasena i da je na sigurnom.

EMOTIVNO: Marija se oprostila od svog psa na vrlo dirljiv način!

Onda je počela i briga o štencima koju je ova porodica opisala kao RAJ! Upravo taj raj, inspirisao ih je da ovekoveče fotografijom najslađe trenutke štenaca. Oni su imali svoj fotošuting nekoliko dana pošto su došli u kuću. Bili su veoma zahvalni modeli, prvenstveno zato što su bili pospani.

foto modeli petface– Mama Paris me je pratila do studija i jednim okom bodrila na štence pet minuta. Pustila sam je da odobri situaciju, a očigledno i jeste jer otišla i zaspala na kauču, priča Keli.

Frankerburg se nada da će ove fotografije neko videti i poželeti da im pruži dom.

foto modeli petfaceŽelim da podignem svest koliko je značajno da ljudi usvajaju životinje iz prihvatilišta. Ako svojim talentom mogu da utičem na to, obavila sam dobar posao, rekla je Keli.

Ovolika količina nežnosti na jednoj fotografiji, zaista jedino može da nam izmami OSMEH od uha do uha! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.