Naslovna VESTI PSI PRESMEŠNO: Pas moli prolaznike ispred kuće da se igraju sa njim

PRESMEŠNO: Pas moli prolaznike ispred kuće da se igraju sa njim

0
moli petface

moli: Katerina Delabona je šetala pored nečije kuće jednog dana kada je primetila čudan znak na jednoj kapiji. Natpis na kapiji, na italijanskom, govorio je sledeće: „Molimo vas da ne bacate igračku na kaktus (pas se može povrediti). Bacite ili levo ili desno. Hvala!“

moli petface Isprva je bila veoma zbunjena…sve dok nije ugledala malog psa kod kapije sa igračkom u ustima, spremnog da se igra.

Pročitajte još: Ovo su najšašavije rase pasa koje će vam ukrasti srce

– Gledao me je mašući repom, a onda je podigao igračku i provukao glavu kroz ogradu. Bila je dovoljno široka da provuče glavu, ali ne i telo, tako da je bilo sigurno, rekla je Katerina.

Izgleda da pas moli svakoga koga prođe da se igra sa njim, tako da je porodica u jednom trenutku morala da postavi znak.

moli petfaceKaterina je počela da baca igračku, tako da izbegne kaktuse, i veseli pas je hvatao igračku i uredno je vraćao svaki put. Igrala se sa njim punih 10 minuta, pre nego što je morala da krene svojim putem, na neodobravanje ovog preslatkog psa.

Sada, svaki put kada prođe pored ove kuće, Katerina se igra sa novim drugarom, ali nikada dovoljno dugo koliko bi on to želeo.

Pročitajte još: ROGZ vam predstavlja 10 najrazigranijih rasa pasa

– Igram se sa njim svaki put kada prođem, ali sam uvek ja ta koja prekida igru, a ne on. Mislim da on nikada ne bi prestajao da se igra, zaključila je ona.

Ukoliko i vaša kuca obožava igračke i dobacivanje, potrebno je da mu obezbedite igračke koje su sigurne za njega. Pod sigurnim igračkama se podrazumevaju one od neškodljivih materijala i koje nemaju sitne delove, koje bi vaši psi mogli da progutaju.

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČetiri razloga zbog kojih vas vaši psi prate čak i u WC!
Sledeći tekstU ovoj državi AZIL ne postoji, psi se ubijaju, ali sada je ON odlučio da ih SPASI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime