Naslovna VESTI PSI BAJKERI SPASAVAJU ŽIVOTINJE – Ovi momci se bore protiv borbi pasa.

BAJKERI SPASAVAJU ŽIVOTINJE – Ovi momci se bore protiv borbi pasa.

0
bajkeri spasavaju pse

To što je neko prekriven tetovažama, nosi kožne jakne i vozi snažne i najčešće previše bučne motorcikle ne znači da nije ljubazna i brižna osoba. Dokaz za to je ova grupa bajkera. Ovi tvrdokorni momci su posvećeni zaustavljanju i sprečavanju borbi pasa.

bajkeri spasavaju pse

Pored toga, oslobađaju pse od nasilnih vlasnika koji zlostavljaju pse. Ali, meta njihovog delovanja nisu samo psi koji su prisiljeni da učestvuju u surovim borbama. Njima nije nikakav problem da se zavuku u kanalizacione otvore i spasu gomilu nemoćnih pačića.

Pročitajte i ovo: SAVRŠEN LJUBIMAC – Magarence se odomaćilo pošto živi sa kućnim psima.

bajkeri spasavaju pse

Neki ljudi ih poistovećuju sa superherojima. Često, uzimaju zlostavljane i zanemarene životinje i brinu o njima. Za njih spasavanje ne znači samo oslobađanje već i nega do trenutka kada ove izmučene životinje ne budu spremne za novi, pravi dom.

Pročitajte i ovo: STRAVIČNO – Ukrali psa deci iz dvorišta i OBESILI GA!

bajkeri spasavaju pse

National Geographic je bio veoma impresioniran radom ovih bajkera okupljenih u udruženje „Rescue Ink“ da su započeli snimanje svojevrsnog rijaliti tv programa. Nažalost, serija je imala samo šest epizoda ali je naišla na odličan odziv publike ali i kritike. „Osam momaka na Harlijima, tetoviranih od glave do pete, dolaze da spasu njujorške životinje. Rescue Ink ima nultu toleranciju kada je u pitanju zlostavljanje životinja – i oni se ne plaše da vam to dokažu“, stoji u opisu emisije.

Izvor:  goodnewsnetwork.org

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSAVRŠEN LJUBIMAC – Magarence se odomaćilo pošto živi sa kućnim psima.
Sledeći tekstPOKAZALI LJUDSKOST I HRABROST: Ako neće Animal Rescue Serbia, ima ko hoće da spase mačka sa 15 metara visine.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime